Skocz do zawartości
IGNORED

Przepraszam-kolega Tłumoka

Gość Kolega Tłómoka PRZEPRASZA WSZY

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ...

(Konto usunięte)

jest i inna rada. jeśli i tak się nie znamy to bez różnicy, czy pod swoim postem (pytaniem, opinią, ...) podpiszę się jako Aleksander K. czy Jacek O. czy też może Struś Pędziwiatr. Jeśli ktoś odpowiada na moje pytanie, to na pewno pokapuję się, że to jest właśnie odpowiedx, nie patrząc na podpis. A jak się ktoś nie podpisze pod czym mądrym, to tylko powinszować. Przy okazji nikt po krótkiej wymianie zdań nie zakwestionuje pochodzenia jego matki, albo preferencji seksualnych... Ps.Pozdrowienia dla Bartosza. Twój Luxman L-230 to znakomity wzmacniacz. Konstrukcja z połowy lat 80-tych ale jakość i brzmienie - zwłaszcza porównując do dzisiejszej masówy - TIP-TOP! Znajdź speca, który Ci wymieni trafo, poszukaj kolumn (l-230 ma 2X63W więc jeśli chodzi o kolumny w rozsądnej cenie wybór masz spory) poodkurzaj dywan (żeby basy nie elektryzowały za bardzo :-)) i miłej zabawy.

do ... z podpisami może i niezły pomysł. ale z tym luxmanem - przestań gościowi kadzić. jak się chłop nie zna, a pyta, to może lepiej mu prawdę powiedzieć, a nie tak tylko żeby mu było lepiej z jego luxmanem.

do Bartosza: słuchaj chłopie... jeśli to "konstrukcja z lat 80-tych" to znaczy, że od tego czasu parę latek upłynęło. inni producenci w tym czasie nie próżnowali. jeśli to, jak gra, Tobie odpowiada - to gites. ale jeśli hm... nie za bardzo... twój l-230 to delikatnie mówiąc rupieć. tym bardziej jeśli coś w nim buczy... jesli transformator buczy, to znaczy, że pozostałe komponenty też mogą być już cokolwoek zużyte. moja rada: policz kasę, porozglądaj się jaki wybór w tych granicach cenowych, i spraw sobie coś nowszego. Pozdrawiam

Gość Do bałwana Tłómoka

(Konto usunięte)

Mam poczucie humoru! Nie rozumiem jednak Twych prostackich dopisów. Podszywasz się pod innych, obrażasz itd. Świadczy to o Twej niskiej kulturze. Rozumiem, że mocny jesteś bo nikt nie widzi twej twarzy. Zasada tej strony nakazuje jednak podporządkowanie się pod jej panujące zwyczaje. Myslę, że moje zdanie podziela większośc. Więc jesli piszesz pisz coś porządnego i z jajem. Wtedy każdy się uśmieje. Twoje dopiski są prostackie i nikogo nie bawią.

Gość przechodzien

(Konto usunięte)

TO forum jest naprawde beznajdziejne przez kilku debili, min tlumoka. Logowanie to dobra rzecz, oprocz tego obok ksywy pokaze sie IP delikwenta, wtedy moze juz nie byc taki wygadany bo mozna go latwo znalezc. Moge tu postawic takie forum, niech ADMIN sie wypowie.

Gość Kolega Tłómoka PRZEPRASZA WSZY

(Konto usunięte)

Przepraszam Wszystkich, których obraziłem. Byłem na haju i nie byłem świadom co piszę. Jestem czułym facetem- gejem i zadko mam konflikty z męszczyznami. Jeszcze raz sorry.

https://www.audiostereo.pl/topic/480-przepraszam-kolega-t%C5%82umoka/

byc na haju to nic zlego. a jak sie jeszcze muze fajna zapoda to dopiero. ja ostatnio katuje sie jefem buckley'em i stone temple pilots - rewelacja, polecam.

lepsza trawa i muza niz lutownica i potencjometry, a tak swoja droga to ciekawe jaki jest wasz stosunek czasow: sluchanie muzy / sluchanie kabli i lutowanie - patrz dyskusja o vincencie.

Panowie - jest na to rada - Na tłumoka i jego kolege. Szkoda że forum nie ma typowego logowania - wraz z hasłem. Byłoby po problemie - każdy miałby swój nick-niedostępny dla drugiego. Może Admin pomyśli - i wymieni forum ?

• 38 lat później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.