Skocz do zawartości
IGNORED

Wymiana NADA 3020 na jakiś nowszy model.

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

Trochę mi głupio trzymać smietnikowy sprzęt z odrapanym panelem.Prosze o propzycje czegoś co zagra nie gorzej generealnie podbnie ma byc do 3000 i nowe z gwarancją i NIE MOŻE BYĆ GORSZE i tylko tyle.

Pozdrawiam

Gość

(Konto usunięte)

http://www.allegro.pl/item517553409_cambridge_audio_azur_740_a_od_dealera_audiopunkt.html co myslicie o tym? chyba 100 watt zrobi swoje bo lubiłem włączyć soft clipping kiedy chciałem głosniej mocniej zgrać tu niby tego nie ma ale potężna moc chyba załatwi sprawę.

http://www.allegro.pl/item511987634_wzmacniacz_stereo_nad_c_372_bee_c372_2x150w_gwar.html

Mnie się zdaje że powinny zmiażdzyć tyego starego trupa pod każdym wzgledem ( ten sam producent -nad ale nowoczesniejszy mocniejszy i wyższy model) ale życie czasami bywa zaskakujące i przynosi nieoczekiwane rozczarowania (amplituner H/K avr 155 zagrał znacznie gorzej niż ten nad ale na szczęście dało się zwrócić)

Gość

(Konto usunięte)

3000 to nie są żadne pieniądze więc ja tylko wymagam żebybyło nowe ładne z gwarancją i nie gorsze niż 3020 i fajnie bybyło jakby to obsługiwało system 5.1 tylko brzmieni w trybie 5.1 niema dla mnie dużego znaczenia.

Gość

(Konto usunięte)

Przecież to jest lakierowany plastik mycie woda tylko posciera napisy poza tym woda utleniona zostawia osad. Po prostu chcę czegoś co nie pochodzi zniemieckiej wystawki a nie bedzie gorsze po prostu nie będzie wstydu porzed postronnnymi gośćmi.

503 ma chyba wyjscie na cztery kolumny, mam pomysl, zamiast wizyty u psychologa kup "diwidi",

to jeszcze se Pancernych obzerkasz.

Albo kup 303, diwidi, to jeszcze styknie na pietnastki od Amatora. W garazu mam kupe roznych kabli,

jak skompletujesz hajenda, wpadnij, to cos wybierzemy, koledzy z forum beda Ci zazdroscic.

Zapomnialem, NADa chetnie wezme, w rozliczeniu moge Ci zaproponowac Tarabana w idealnym stanie,

postawisz se w kuchni na parapecie, Warszawe pierwszą odbiera ladnie i moge dorzucic uzywana kosiarke

do trawy, wystarczy przewinac silnik i bedzie ok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.