Skocz do zawartości
IGNORED

DTS Master Audio i Dolby TrueHD ?

Jacekk011

Rekomendowane odpowiedzi

jesli dales 850 to juz mi lepiej:) widzialem je gdzies w sieci po 1300 albo cos pomylilem;)

szczerze? gdybym nie dostal soniaka gratis to nic bym pewnie nie kupil czekajac na spadki cen dobrych BD. z drugiej strony rynek HD sie rozwija i Full HD juz za chwile nie bedzie wypasem. wtedy tani sprzet mniej boli.

powaznie, dobrze zrobiles bo jestes zadowolony. zawsze slusznosc swej decyzji mierz poziomem wlasnego zadowolenia a nie opiniami innych zwlaszcza na forum.

przez chwile uleglem "emocjom" gdyz nie znosze philipsa - nawet zelazko mamy brauna albo roventy (nie wiem bo zadko je widuje;). to tylko uraz do marki nic wiecej:)

darekdz>to tak jak mój kolega - ma uraz do Philipsa i nie przeskoczysz.Ja też miałem zawsze mieszane uczucia do Philipsa - nic wcześniej nie miałem, a wieeele sprzętów przez lata przerobiłem od naszej Unitry do Studera poprzez różne sony, panasonic,Yamahy,luxmany,marantze i denony.Nigdy nie miałem żadnych Philipsów - czy to na starość mnie pogięło i kupiłem tV Philipsa, ale okazało się , że nastąpiło miłe rozczarowanie i za tym poszedł BR, a teraz może nawet nagrywarkę kupię, ale dżwięku to słucham z Revoxów i Luxmanów.Mając dość spore doświadczenie w sprzęcie będę bronił Philipsa bo jest w porządku i nie przegięte ceny( myslę o TV i BR - fajnie to wszystko funkcjonuje.Jak myślicie da się zrzucić z nboxa film - dzisiaj uruchomiłem sieć komputerową i nboxa nie widzi moja sieć - więc jak się dostać do tego co nagrałem na twardzielu w nboxe? oprócz tego , że mogę to oglądać i skasować?

Jacku, nikt mnie poprawil co do zrzutu z nboxa legalnie wiec chyba jednak poki nie rozkrecisz to sie nie da... no chyba, ze po euro jakos mozna to puscic na PC ale jesli nawet to tylko SD z tego wyjdzie a chyba nie o to Ci chodzi prawda... mnie tez irytuje mala pojemnosc dysku i koniecznosc czasowego kasowania materialu...

darekdz>Tak o to mi chodzi i też mnie intryguje.A jakby z wyjścia hdmi nboxa puścić do jakiejś nagrywarki? Są takie ,które mają wejście hdmi? A może do kompa będzie taniej może są jakieś karty graficzne z hdmi wejście?Muszę poszukać.Pozdrawiam - jacek

z HDMI to jest tak, ze maja cos takiego jak HDCP. Nbox sprawdza zgodnosc odbiornika z HDCP i jesli sie nie dogadaja to blokuje wyjscie. HDCP to ochrona przed kopiowaniem. Po HDMI nie da sie kopiowac;) ale moze znow sie myle... jesli przez krotki czas nikt z forum nie opisze mej wypowiedzi jako bzdurna to znaczy, ze mam racje :D pozdrawiam

moze to Cie nakieruje na karty do PC - ale czy mozna nagrywac?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.