Skocz do zawartości
IGNORED

Wkłdka do duala CS 650RS

Madaa

Rekomendowane odpowiedzi

jac660 właśnie robiłem zdjęcia, żeby dokładnie pokazać moje mocowanie, no i rzeczywiście są dwa otworki na 1/2 tylko że nie wiem jak odkręcić ta blaszkę z wichajstrem... co potrzebuję jeszcze do założenia wkładki na 1,2??

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-10875-100005634 1233005134_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie wiem czy dobrze Cie zrozumialem, ale wizualnie wszystko wyglada na oryginal, i raczej zaden pracus sam sobie tego nie zrobil. Otworki w blaszce idealnie pokrywaja sie z tymi w headshelu

Czy otwory w tej alu nakładce są gwintowane czy na przelot.Może foto spodniej czę headshela.

A jeśli rozpatrywac 1/2" to z lekkich wkladek Ortofony OMB od 10E wzwyż,może B&Ona mostku,

Dużego wyboru z racji wymaganej małej masy nie ma.Wklep "ULM phono cartridge" może coś wyskoczy w go..lach

Gość vasa

(Konto usunięte)

conri, 26 Sty 2009, 23:52

>Może to firmowy mod. Możesz więc stosować wkladki na 1/2' tylko b.lekkie o dużej podatnosci.>15

Ja czegoś nie chwytam, dlaczego o małej masie???

Jak będzie 10g i podatność 25 x 10-6 cm/Dyne to nie ma tak lekkiego ramienia z którym by się gryzło!

otwory nie są gwintowane tylko na przelot... zrobilem zdjecia od spodu, jedak mam tylko aparat w telefonie.Nie chcialem tez sie bawic w odkrecanie glowki to zrobilem tak jak moglem, dlatego strasznie nie ostre, ale cos widac

Ukryta Zawartość

post-10875-100005617 1233011557_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>>>vasa

po prostu zakres przeciwagi może nie dać pożądanej regulacji, producent deklaruje jako zestawienie ramię- wkładka ULM. Wynika to tez z budowy przegubu zawieszenia ramienia.Ma być lekko.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.