Skocz do zawartości
IGNORED

Dlaczego Redaktor łamie regulamin forum.

Kacperek

Rekomendowane odpowiedzi

Kacperek, 9 Lut 2009, 15:54

>Albo jesteś zwykłym, 20-letnim, dresem dopuszczonym do klawiatury albo

>sfrustrowanym, chamskim, nie mających żadnych perspektyw, starym dziadem.

a atopos do której kategorii pasuje?

chyba do żadnej bo jest "POTWIERDZONYM PRZEZ SPECJALISTE SCHIZOFRENIKIEM PARANOIDALNYM" !

:-)

jacch, 9 Lut 2009, 16:09

>kacpereku droga wolna, brona ci poda adres i niech twój zachwyt tweardnie...znaczy przyjaźń się

>cementuje.

>Wiesz, MY (i co do tego jestem pewien) tego potwora już nie chcemy!

To MY to ja widzę kilka osób. wydaje mi się, że palce u dwóch rąk wystarczą aby wszystkich policzyć.

Z mojego punktu widzenia jest mi obojętne czy atopos będzie tutaj pisał czy też nie. Chodzi mi o zasadę, że atopos NIE, bo trudny adwersarz a taki anastazy to TAK bo nawet nie trzeba niczego pisać aby się sam na forum kompromitował.

Gość

(Konto usunięte)

...że atopos NIE, bo trudny adwersarz ...

Nie cymbale(ile razy jeszcze tępakom trzeba powtarzać??!?!?), bo miał juz kilka(naście) dozywotnich banów, bo swego czasu z bocznicy AS zrobił cmentarz, a ostatnio z pogaduch!!!!!

Bo nikt z nim nie chce rozmawiać!

Skorzystaj z ofery lancastera utwórz sobie getto i tam zdychaj psie (ew. razem z nim).

Tutaj nic nie wynegocjonujesz bo...kto to jest atopos?

jacch po co ty mu to tłumaczysz?

czy myślisz, że on tego nie wie?

to troll jest, to jego robota trollować,

na niego trzeba tak,

a pójdziesz mi stąd, dziadu jeden!!!

:-)

jacch, 9 Lut 2009, 16:23

i tam zdychaj psie (ew. razem z nim).

Wychodzi z ciebie pospolite chamidło. Nie pierwszy to już raz.

Jacch. Czy mnie aby pamięć nie myli, że byłeś pierwszą usuniętą osobą z audiohobby ?

Możecie sobie podać dłonie z anastazym, nabuzowani banici :-)

Gość

(Konto usunięte)

...Jacch. Czy mnie aby pamięć nie myli, że byłeś pierwszą usuniętą osobą z audiohobby ?...

Pamięc jak zawsze cię zawodzi, nie licz juz na nia więcej.

Sam poprosiłem o usuniecie konta.

anastazy, 9 Lut 2009, 19:24

>no i gdzie ten kacopołek,

>wyniósł się czy nie?

Jestem, jestem. Bez obaw.

Właśnie czytałem książkę o prostych narzędziach ślusarskich aby lepiej rozumieć twoją psychikę.

DWA RAZY CZĘŚCIEJ OTRZYMUJĄ ZWOLNIENIA WARUNKOWE

Psychopaci częściej wychodzą zza krat

Wielu z nich wraca znów do więzienia

Potrafią oczarować i zwieść komisję i pracowników więzienia. Dlatego przestępcy-psychopaci dwa razy częściej otrzymują zwolnienia warunkowe. Jednocześnie okazuje się, że dwa razy częściej popełniają przestępstwa ponownie, już po wyjściu zza krat.

Według badań kanadyjskich naukowców, psychopatyczni przestępcy potrafią skuteczniej niż inni osadzeni wpłynąć na komisję, która podejmuje decyzje o zwolnieniach warunkowych. Są w stanie oczarować i przekonać do siebie także personel więzienny.

Psychopatia to poważne zaburzenie osobowości, charakteryzuje je m.in. brak zdolności współczucia, brak wrażliwości na emocje innych, brak poczucia winy z powodu krzywdy innych osób. Wielu psychopatów charakteryzuje za to powierzchowny urok osobisty, który wykorzystują w relacjach z innymi.

Wychodzą z więzienia i popełniają przestępstwa

Badania opublikowano w kanadyjskim periodyku "Legal and Criminological Psychology". Przeprowadzono je na grupie 300 mężczyzn, którzy spędzili w więzieniu co najmniej dwa lata, między 1995 a 1997 rokiem. 90 osób z tej grupy miało osobowość psychopatyczną.

Okazało się, ze przestępcy-psychopaci dwa razy częściej niż inni zdołali uzyskać przedterminowe zwolnienie z więzienia. Działo się tak mimo tego, że mieli na swoim koncie więcej przestępstw niż pozostała grupa osadzonych.

Okazało się także, że psychopaci częściej niż “zdrowi” przestępcy popełniali po zwolnieniu kolejne przestępstwo i wracali z powrotem za kraty.

Psycholog więzienna Luisa Williams cytowana przez BBC wskazuje, że członkowie komisji do spraw zwolnień powinni być świadomi, że psychopaci często dopuszczają się oszustw i manipulacji. Zastrzega przy tym, że nie da się jednoznacznie ustalić, czy ktoś oszukuje, czy nie, ostatecznie może to zweryfikować jedynie postępowanie więźnia na wolności.

anastazy, 9 Lut 2009, 19:46

>to narzędzia ślusarskie mają psychikę?

Faktycznie nie spodziewałem się tego ale jesteś najlepszym przykładem, że jednak narzędzia ślusarskie mogą mieć psychikę.

Dlaczego stawiam taką tezę ? Otóż sadzę, że jeżeli ty masz psychikę to dlaczego nie może jej mieć n.p. taki 10-kilowy młot kowalski albo łom ?

Równie skomplikowana osobowość co twoja.

anastazy, 9 Lut 2009, 20:01

>prrzypominam , że kacapołek jest..."

>jest "POTWIERDZONYM PRZEZ SPECJALISTE SCHIZOFRENIKIEM PARANOIDALNYM" !

I do tego złym czarodziejem Gargamelem :-)

Najlepszy numer, że trolla lancastera Alek Rachwald zbanował a pospolite c*py klasy anastazy na serwisie trzyma nie wiadomo po co.

Pewnie mu raźniej w odpowiednim dla siebie towarzystwie.

Redaktor, na jakiej podstawie banujesz ludzi ?

Będąc osobą z udowodnioną autoagresją nie spodziewaj się, że wszystkie Twoje aspołeczne zachowania będą tolerowane.

Nie rozumiesz wladz, a zgadywanie Ci nie wychodzi.

Przyjmij zatem za dogmat: nie jestem atoposem.

Jestem Zohan - agent izraelskiego wywiadu który postanowił zostać fryzjerem !

I nic mi tego pomysłu nie obżydzi, mam już dosyć widowiskowych pościgów za 2 letnimi palestyńskimi terrorystami i strzelania im w tył głowy podczas zmiany pieluch.

Nawet bydlęce zachowanie tutejszego Redaktora naczelnego.

Człowieka który wziął udział w kradzieży userom społecznościowego serwisu.

jacch, podziękowałbyś Panu zamiast od sukinkota ubliżać.

Trudna miłość.

Nie jest za piękny, nie jest za mądry i tak jak piszesz nie wiadomo co tym kotem robi.

Jak dla mnie podręcznikowe obżydlistwo.

Ale miłość przyjacielu.

Dla niej warto żyć.

jacch, 9 Lut 2009, 23:56

>Ty kasperek często masz kłopoty ze zrozumieniem tego co czytasz?

>Hmm...to wiele wyjaśnia.

Być może. Ty jacch masz natomiast notoryczne problemy ze zrozumieniem tego co sam piszesz. Hmmm... to wszystko wyjaśnia.

"II. ZASADY I WARUNKI KORZYSTANIA Z FORUM DYSKUSYJNEGO

c) wzywanie za pośrednictwem Forum do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, czy też propagowanie przemocy lub agresji,"

Regulamin regulaminem a Żydzi z Arabami się nie lubią.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.