Skocz do zawartości
IGNORED

Unitra Klub czy może ZRK AT 9100

doman30

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie. Jestem strasznie zażenowany tym co dzieje się na stronie Unitra Klub. Niby idea świetna! Ratowanie Polskiej myśli technicznej, zgadza się. Jednak administratorzy to jakaś kpina. Jeden z nich ma nick WMJ. Jest to dzieciak, ma 16 lat, nic o życiu nie wie, ma jedynie amplituner AT9100 i robi z niego bóstwo. Ja nie mówię, że ten sprzęt jest zły, ale no do Radmora lub Diory to mu wiele brakuje! Wkońcu to nie jest HiFi tylko Standart, ale oczywiście WMJ nie daje sobie tego przyjąć do wiadomości. Ten dzieciak, obraża wiele osób, nadużywa administracji np kasuje posty bądź tematy, w których AT9100 jest uważany za gorszy, a osobie która to napisała zazwyczaj blokuje konto. Chciałem o tym napisać, bo jest to chyba dziecko wpadki, wybrałem dział stereo, ponieważ pasuje to do Unitry. Jeśli ktoś z was był na tej stronie i miał do czynienia z WMJ proszę o udział w dyskusji

https://www.audiostereo.pl/topic/50074-unitra-klub-czy-mo%C5%BCe-zrk-at-9100/

doman30, 15 Mar 2009, 13:14

>Popieram kolegę w pełni. Czy miałeś jakieś przykre (chyba tylko takie jeśli już były) doświadczenia

>z tym dzieciakiem ?

Szkoda klepania w klawiaturę. To jest dzieciak, uważa się za Hrabiego. On ma Altony pod sufitem i, jak twierdzi "ma scenę". Ale ja przecież nie możliwe, żebym miał scenę, "bo nie mam AT". Pedał i tyle.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.