Skocz do zawartości
IGNORED

Amplituner Onkyo 787 + Wzmacniacz M282

Siurzewski

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Czy ktoś z Was miał do czynienia z końcówką mocy firmy Onkyo model M282. Zakupiłem taki wzmacniacz kilka dni temu. Według instrukcji obsługi M282 jak i amplitunera jest to dedykowana końcówka do w/w amplitunera pozwalająca na rozbudowanie go do systemy 6.1 lub 7.1 ( Surround EX ).

Z drugiej jednak strony jeden z moich znajomych usilnie namawia mnie do podłączenia tego wzmacniacza na wyjście PRE-OUT Front twierdząc że bardzo poprawi się odbiór stereo.

Obie wersje podłączenia oczywiście już przetestowałem i moim zdaniem w stereo gra dużo lepiej .... ale czy przypadkiem nie jest to moja sugestia bo kolega tak mówi ?? :)). Ciekaw jestem co Wy powiecie na takie rozwiązanie ?

https://www.audiostereo.pl/topic/50164-amplituner-onkyo-787-wzmacniacz-m282/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.