Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki zestaw kolumn do RX-V 640

MONO

Rekomendowane odpowiedzi

Zadałeś pytanie tak ogólne że odpowiedz na nie jest nie możliwa! w związku z tym ja mam pare pytań do Ciebie

1)ile możesz przeznaczyć?

2)zestaw z subwooferem?

3)jaki dzwięk Ci odpowiada?

4) 20m2 czy 25m2 bądz co bądz to spora róznica

5)słuchałeś już czegoś?

C.D.N

pozdro

Na zestaw mogę przeznaczyć 2-3tys zł. Najlepiej jakby był z subwoferem. Pomieszczenie ma 20m. Chyba że warto na razie kupić fronty i coś jeszcze a na resztę zbierać. Miało by to służyć do słuchania muzyki stereo oraz oglądania filmów DVD. Co uważacie o zestawach KODY?

za tą cenę tylko koda, ewentualnie eltax. Nie chcę mi sie poraz 100 pisać tego samego, może poprostu zajżysz do forumowej wyszukiwarki? wpisz sobie "koda av" a wyskoczy ci ponad 100 wpisów, napewno znajdziesz coś dla siebie!!!

no chyba ze zdecydujesz sie na kompletowanie zestawu po kolei. Wtedy chętnie pomogę

Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.