Skocz do zawartości
IGNORED

Dlaczego Bolek

Gość Cadam

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

"Zbliżamy się do prawdy" - tak historyk IPN Jan Żaryn komentuje w rozmowie z DZIENNIKIEM wypowiedź Lecha Wałęsy. Były prezydent przyznał podczas spotkania ze studentami w Toruniu, że "robił wiele rzeczy dyskusyjnych, (...) może kogoś wsypał". Wałęsa przysięgał jednak, że nigdy nie był agentem SB...

...Zaskakujące słowa Lecha Wałęsy padły podczas spotkania ze studentami w Toruniu.

"Moja rola była kompletnie inna. Można powiedzieć, dobra i zła. Może byłem gdzieś niezręczny i kogoś wsypałem, ale nie to, że byłem agentem. Nie to, że chciałem kogoś zdradzić" - powiedział były prezydent...

http://www.dziennik.pl/polityka/article362706/Zaryn_Wyznanie_Walesy_to_krok_ku_prawdzie.html

Powinien to zrobic kilka lat wcześniej...byłby jeszcze większy, a tak :(

tak...jachu...

zebys w koncu spokojnie spal....

Lech Walesa to zdrajca...

zdradzil Ruskom, Niemcom, Zydom, pedalom, komunistom

* plan elektryczny stolowki portowej

* wsypal lewy odciag pradu z portu na Bimbrownie stroza Lewandowskiego

Gość

(Konto usunięte)

A co ty myślisz, ze dzieki tym tajnym planom wygraliśmy z komuchami?;p

Szumi, dowiedziałes sie kto trzyma łapę na kurku z ropą :)))))

Jeju, co ty robisz u tych szkopów? Jakieś doświadczenia...na tobie przeprowadzają?

sluchaj jacchhu

dam ci pierwsza lekcje prostej niemieckiej logiki:

bezposrednia relacja oil-pipeline: sprzedawca klient jest o wiele mniej ryzykowna niz wyglada to na pierszy rzut oka.

Obje partie sa w sumie od siebie uzaleznione, klient potrzebuje towar a sprzedawca nie moze pare tysiecy ruz przerzucic na inny obszar jak siec na ryby wiez mozna sie we 2 szybko dogadac.

Ineczej ma sie sprawa jak takie rurki przebiegaja przez kraje trzecie.

Np. takie Kartofle zakreca za 2 wojne swiatowa- jako kara, potem za to, ze Merkel ma krzywe nogi itd...itp.

Inaczej mialoby sie gdyby Polska zawsze posiadala europejsko myslacych politykow np. Pan Tusk.

Ale jak dlugo beda kartofle w PL macic z wielka rzesza przemadrych zwollennikow typu jachy, horsty, tomusie i inne diably..tak dlugo kocham i szanuje moj przewidujacy rzad niemiecki,

Nastepne lekcje Jachu nie beda geatis

zacznij juz taraz zbierac zlom...

Gość sugam

(Konto usunięte)

Przepiękne! Schroeder zrobił gescheft na ruhrze z Putinem w obawie przed Kaczyńskimi :)))

To zupełnie jak Mołotow z Ribbentropem. Tylko nie wiem czy bardziej bali się Mościckiego czy .... Składkowskiego (?).

Ale czad! :)))))))

sugam troszke fantazji...wlej se EB..

Obojetnie czy to kaczki, gesi czy inne gady...

Niemcy sa hojnymi czlonkami w UE ale nie naiwnymi...

co bylo 3 miasiace temu???

Niemcy przez 7 dni nie dostawali paliwa bo Ukraina miala problemy i byly czary mary.

Gość sugam

(Konto usunięte)

szumi,

To najzwyklejsza w świecie ściema była. To nie Ukraina robiła problemy, tylko Ruskim zwyczajnie gazu nie starczyło. A że są bezczelni do bólu, to im naiwni dziennikarze (politycznie poprawni) uwierzyli.

Więc bezpośrednia rura tego problemu nie rozwiąże. Jeśli już, to najwyżej rosyjskie czołgi. I za to się wzięli - na razie stworzyli Abchazję i budują bazę marynarki wojennej nad brzegiem Morza Czarnego, żeby kontolować ewentualne rury tamtędy idące oraz wymusili wyłączność na gaz od jednej z dawnych republik (nie pamiętam już której).

Gość

(Konto usunięte)

No najzwyczajniej w świecie JA pier**le !:)))

a JA MYSLAŁEM ŻE AMERYKANIE SA GŁUPI, a tu nie...mamy...no właśnie kogo? Polaka, bo przecoeż nie Niemca? Ważne, ze rekord świata pobił!

CO ZA IDIOTA!!!

I teraz patrze panowie z kim my w tej unii jesteśmy?!

Ludzie zupełnie WYLIENOWANI Z RZECZYWISTOŚCI !!

Prawdziwe abra-kadabra.

Dziwić sie że ta szmata schroedr zdobył sie na taki krok.

W każdym normalnym kraju byłby "spalony"

No ale na jego szczęscie mamy Niemcy szumiego, kraine idiotów :))))

Nie no, trudno uwierzyć ;ppppp

sluchaj jachu...

po pierwsze..ciebie w glupocie wyprzedzic sie nie da

po drugie

jezeli uwazasz ze pan Schröder sobie sam rurociagi buduje to za duzo komunikujesz z tomusiem i Horstem.

po trzecie

co jest takie glupie??

budowac rurociagi z prezydentem, ktory nie chcial wejsc do uni??

ktory nie chce Euro?

ktory na kazdy zjazd czlonkowski przyjejdza z worami na fore i tylko chce???

ty masz do tego prawo byc dumny z takiego prazydenta..

a ja jestem spokojny. ze rurociag nie bedzie szedl przez Ukraine, Polske, Rumunie,Bulgarie, Albanie,

i inne wspaniale kraje...

Gość sugam

(Konto usunięte)

szumi,

Skąd masz te informacje, że Kaczyński nie chciał wejść do Unii? Z niemieckiej prasy, czy z internetowych forów?

A co ci przeszkadza, że w Polsce nie ma Euro?

Mówisz, że lepiej trzymać sztamę ze wspaniałą Rosją niż z Polską? To oryginalna myśl nie jest, przyznaję. Tradycja dłuuuuga - Ribbentrop nie był pierwszy.

Gość

(Konto usunięte)

Wiesz szumi, mnie sie nie chce komentować tego wszystkiego.

Powiem ci tylko, ze jesli poziom swiadomości przecietnego europejczyka jest na twoim pułapie to zaczynam sie bać, nie o siebie, tylko o _nasze_ dzieci.

Gość sugam

(Konto usunięte)

szumi,

Przypomnij mi, jakie wytłumaczenie wymyślili Niemcy dla paktu Ribbentrop-Mołotow. Polski prezydent A nieeeee, zapomniałem - nie musieli, bo wstydzili się go ujawnić.

Teraz nie mogli już się kryć, bo Schroeder poszedł na pensję do Putina, a na ruhrę kombinują kasę z UE :))

On ma bardzo duzo do rzeczy...

on i wiekszasc Polakow nastawiona negatywnie do Europy-

ale sie nie dziwie ze tego nuie skumales...

twoj krol Kaczus I robi przeciez wszystko cacy...

nie nie truj mi o swiadomosci europejskiej

takie typy jak ty, ktorzy podniecaja sie rzadami Kaczynskich nie skumaly NIC!!!

sugam..

poczytaj mi MAMO...:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.