Skocz do zawartości
IGNORED

Stereo za 2 tys - Yamaha Pianocraft ?

pilot0608

Rekomendowane odpowiedzi

5 tys to dużo? Więcej niż w lotnictwie? Pilot opanuj się, pewnie u was cewka jedna więcej kosztuje niż taki nasz audio system...

A tak a propos.

5 kzl to ja np. przeznaczyłem na jeden klocek z zestawu i uważam ze to dużo za mało by osiągnąć satysfakcję, ale to absolutne minimum by od czegoś zacząć.

No i to tylko (Przeciętne wynagrodzenie brutto w marcu 2009 roku wyniosło 3 332,65 zł)- dwie miesięczne wypłaty średnio -

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

ehhh tyle że do wypasionego sprzętu Hi-Fi to trzeba było by mieć jeszcze warunki: ładny salon, czy pokój, przeznaczony tylko do muzyki...o odpowiednich ksztautach i wymiarach. Ja w tych swoich 24m nie mam zbytnio gdzie postawić podłogowych kolumn, a i akustyka pomieszcenia jest słaba, super zestaw by sie marnował...Jak to mowia jak sie nie ma co sie lubi to...dobrze wiecie ;)

>A tak a propos.

>5 kzl to ja np. przeznaczyłem na jeden klocek z zestawu i uważam ze to dużo za mało by osiągnąć

>satysfakcję, ale to absolutne minimum by od czegoś zacząć.<

Z tym tekstem to przegiąłeś.

Tylko tyle.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.