Skocz do zawartości
IGNORED

Niesłowność imć Redaktora

Nowy2

Rekomendowane odpowiedzi

Horst 25 Maj 2009, 19:48

dzisiaj 4 Czerwiec 2009, 17:51

coś długi ten tydzień, tak jak w przypadku Paszeko, annywroc, magusa itp. ale nie ma co żałować bo to byli zbrodzienie, wszetecznicy i swarliwcy

Redaktor nie naciągaj tak tego tygodnia w nieskończonośc, bo ci z wysiłku żyłka 'penknie' i może być 'zalew' krwawy

Redaktor, 4 Cze 2009, 21:20

>Nieporozumienie, bo pozostali wymienieni maja bana na stałe.

jak to pisałes że Paszeko ma na tydzień?

a gdzie mój wpis?

czyżbyś naprawdę manipulował?

Wiadomo, że kto napisze źle np. o McGyverze, chociaż słusznie, dostanie bana na zawsze, bo kto pisze źle o McGyverze, pisze źle o Redaktorze, forum i firmie na S. A te zale McGyvera na Redaktora, to kolejna zagrywka typu grafton. Constans.

ketsus, kłamiesz. Paszeko nic o mnie nie pisał, Horst nic o mnie nie pisał, magus nic o mnie nie pisał. Paszeko to mi nawet trochę szkoda, bo pisywał merytorycznie o lampach. Zostali zbanowani za coś innego, nie wiem za co i niespecjalnie mnie to obchodzi. Nie twórz więc mitologii martyrologicznej bo usiłujesz ją budować na sfałszowanych podstawach, co od razu demaskuje twoje niskie pobudki.

McGyver, 4 Cze 2009, 22:00

>ketsus, kłamiesz. Paszeko nic o mnie nie pisał, Horst nic o mnie nie pisał, magus nic o mnie nie

>pisał.

to akurat prawda, podpadli redakturowi, bo zwalczali jego linię partyjna a robili to inteligentnie i dowcipnie a on jak to chłop nie zdzierżył i od razu kłonicą

McGyver, 4 Cze 2009, 22:00

>ketsus, kłamiesz. Paszeko nic o mnie nie pisał, Horst nic o mnie nie pisał, magus nic o mnie nie

>pisał. Paszeko to mi nawet trochę szkoda, bo pisywał merytorycznie o lampach. Zostali zbanowani za

>coś innego, nie wiem za co i niespecjalnie mnie to obchodzi. Nie twórz więc mitologii

>martyrologicznej bo usiłujesz ją budować na sfałszowanych podstawach, co od razu demaskuje twoje

>niskie pobudki.

;)) ale gdzie ja napisałem o Tobie?

a o niskich "pobudkach" to może napiszesz coś jako "grafton"? czy one nie były niskie?

josef, 4 Cze 2009, 22:05

>>cir, 4 Cze 2009, 21:40

>>>a dlaczego tu same klony pisza

>

>zapytaj ketsusa aka curev, franekkimono, grafomianiak, Hess, kreutzritter, Kurev, mwroc i Schmeisser

a dlaczego nie chcesz zapytać McGyvera vel Graftona? Niewygodnie?

ketsus, 4 Cze 2009, 22:03

>;)) ale gdzie ja napisałem o Tobie?

Jak to gdzie? Tu:

ketsus, 4 Cze 2009, 21:34

>Wiadomo, że kto napisze źle np. o McGyverze, chociaż słusznie, dostanie bana na zawsze, bo kto

>pisze źle o McGyverze, pisze źle o Redaktorze, forum i firmie na S. A te zale McGyvera na Redaktora,

>to kolejna zagrywka typu grafton. Constans.

To już nie pamiętasz co pisałeś? Może użyj wyszukiwarki. To ci pozwoli w przyszłości już więcej nie zaprzeczać samemu sobie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

josef, 4 Cze 2009, 22:13

>Grafton już tu nic nie napisze

>

>jak pewna osoba wywiąże się z obietnic to wszytkie klony pójdą do piachu (a jest tego sporo

Świetnie, ale dlaczego grafton, a nie McGyver, skoro to te same osoby? Interes?

• Redaktorzy

"jak to pisałes że Paszeko ma na tydzień?"

Pisałem? Nie pamiętam, w jakim celu, ale pewnie pisałem. Owszem, to prawda, dostał na tydzień, i zostałby odblokowany. Jednak internet ma to do siebie, że można w nim łatwo różne rzeczy znaleźć. No i parę dni później znalazłem rzeczy, które wspomniany ex-forumowicz pisał na temat Audiostereo na konkurencyjnym forum zaraz po tym, jak otrzymał tę blokadę. To były niezwykle fizjologiczne wynurzenia. Zrobiło mi się go żal. Jeśli naprawdę aż tak mu sie tutaj nie podoba, to trudno. Nie jesteśmy tu idiotami, którzy z uśmiechem pozwalają sobie pluć w gębę, prawda? To chyba naturalne.

>i parę dni później znalazłem rzeczy, które wspomniany ex-forumowicz pisał na temat Audiostereo na

>konkurencyjnym forum zaraz po tym, jak otrzymał tę blokadę. To były niezwykle fizjologiczne

>wynurzenia.

łał, czytasz to lancasterowisko?

józwa wstydź się!

• Redaktorzy

Czy ja powiedziałem, ze tam piszę, co? Natomiast przeglądam z pewnym zainteresowaniem ichnią bocznicę. Zwłaszcza od kiedy razu pewnego policzyłem, że raz na pierwszej stronie na 22 wątki mieli 15 poświęconych mnie osobiście. To już kult jakiś, czuję się tam jakbym zachodził do własnej świątyni.

wojprzy nawet stara sie jakies teorie snuc o pracy konkurencji

chyba ze Redaktor tylko czyta i wojprzemu opowiada

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

tak mi się rzucił obrazek w oczy i nawet pasuje :D

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.