Skocz do zawartości
IGNORED

sto pytan do zyczliwych

pawel

Rekomendowane odpowiedzi

z uwaga czytam wszystkich dobrych rad i widze ze nie tylko ja mam takie problemy jesli ktos bedzie na tyle cierpliwy i zyczliwy zeby mi pomoc z gory dziekuje. moj problem to kasa !!! i to ze nie mam gdzie posluchac roznych sprzetow poczytalem troszke audi hi-fi i muzyka oraz audio wideo i mam juz jakas koncepcje nie wiem czy dobra wiec co lepiej do ok 20 m i muzyki gitarowej rockowej troszke jazz pink floyd sting lennon i podobne sluchalem kiedys nada 350 z b&w i spodobalo mi sie to ze slyszalem muzyke a nie kolumny podobal mi sie krotki dynamiczny bas i wspaniale rozmieszczone instrumenty oczywiscie moje wrazenie moze byc marne bo nie sluchalem innych zestawow nie wiem na ile gazety ktore czytam moga byc miarodajne lecz mam zamiar dokonac wyboru miedzy uzywanymi b&w 603 piecioletnimi za ok 2tys ( czy to dobra cena ) lub avans omega 503,509 wzmacniacz nad albo cambridge i tu nastepny problem opisywane sa tylko nowe modele a moze te stare tez ladnie graja a maja wielka zalete CENA bede wdzieczny za opinie o starszych wzmacniaczach nada 320,317,314,312,310,300 i uzywanych cambridgach oczywiscie nie koniecznie musze ograniczac sie do tych marek tak celuje ze wzgledu na dobra opinie i dostepnosc uzywanych o kolumnach tez mam tylko wiedze teoretyczna wiec co wybrac co z czym polaczyc i jeszcze zostaja kabelki na ktore tez nie chce wydac majatku z gory bardzo dziekuje jestem pewny ze kazda opinia bedzie dla mnie bardzo pomocna

https://www.audiostereo.pl/topic/5608-sto-pytan-do-zyczliwych/

widzę że nikt się nie kwapi...

za bardzo nie mogę Ci pomóc bo nie znam sprzętu który wymieniasz, pamiętam że NAD 302 mi się podobał 10 lat temu, generalnie Nada warto posłuchać, myślę że zwłaszcza starszych (cena/jakość)

spróbuj posłuchać kilku zestawów w Twojej cenie i wyrobić sobie pogląd na własne preferencje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.