Skocz do zawartości
IGNORED

Czy to dobry kabel głośnikowy? W środku.

Krzysiek S.

Rekomendowane odpowiedzi

Najlepszą osobą do tego, żeby powiedziała, czy Twój zakup jest dobry jesteś Ty sam. Posłuchaj przez kilka- kilkanaście dni i wtedy stwierdzisz, czy nie ma jakichś anomalii. A może kiedyś umówisz się ze znajomym, który przyniesie swój kabelek i wtedy stwierdzisz, czy słyszysz pomiędzy nimi różnice.

35 zł za metr kabla głośnikowego to nietanio. Jeśli kupiłeś po to, żeby nie mieć wyrzutów sumienia, że kable ograniczą możliwości Twojego zestawu, to na pewno osiągnąłeś cel. Czy ten kabel spina amplituner do kina domowego i głośniki Koda?

Razem kupiłem 6 metrów tego kabla- jeden odcinek o długości 2,5 metra i jeden 3,5 metra. Gdzieś słyszałem, że powinny być równej długości, czy zrobi różnica metra jakąś róznicę, czy muszę odciąć od dłuższego metr ? Ten kabel będzie służył do podłączenia wzmacniacza Yamahy AX - 596 i głośników frontowych Koda GS326F

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Chyba jest centymetrowej grubości i jest ekranowany. Nie mam jeszce elektroniki, dlatego chciałem się zapytać, czy to dobry zakup.....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Święta racja !!! Wiesz, ja w dzieciństwie byłem niedoceniany i niekochany i teraz bym chciał, zęby mnie ktoś pochwalił, choćby za zakup kabli..... No więc śmiało gratulujcie mi wspaniałego zakupu ;P

Z tego co wiem, to w poważniejszych sklepach można wypożyczyć kable na kilka dni i sprawdzić, które jak grają. Zastanów sie nad takim wypożyczeniem, bo może sie okazać, że kable, które kupiłeś grają gorzej od dużo tańszych.

Gość jah roots music

(Konto usunięte)

....wiecie co.....z tym wypozyczeniem kabli to nie zawsze jest mozliwosc......bo kolesie w sklepach bardziej chca sprzedawac niz isc na reke...

mam podobny problem.....planuje zakup CA Azur i kolumn KEF Q 7 ....moze jest ktos kto moze doradzic i powiedziec kup te kable lub te.....sa ok i napewno nie dasz dupy zakupujac je.....

oczywiscie ,ze trzeba samemu posluchac i ocenic.....ale widze , ze sa tu przeciez ludzi ,ktorzy bardzo mocno siedza w " temacie " i mozna zaufac ich wzkazowkom......

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.