Skocz do zawartości
IGNORED

Zmiany w dzialaniu forum

wojprzy

Rekomendowane odpowiedzi

Do dzisiaj zmienilismy nastepujace rzeczy w dzialaniu forum:

- wyswietlana jest czesc numeru IP autora wpisu

- tematy mozna zakladac nie czesciej niz raz na 15 minut

Potrzebuje Waszej opinii czy cos tu zmienic, czy zostawic jak jest. Celem obu zmian jest utrudnienie zycia wszelkim klonom, trollom i destruktorom. W poniedzialek chcialbym podjac ostateczna decyzje co z tym fantem zrobic - Wasze opinie i stanowisko modow bedzie przy tym kluczowe. Im wiecej argumentow - tym latwiej zdecydowac.

Kolejne zmiany, tym razem poprawiajace wygode uzytkownikom - w drodze.

https://www.audiostereo.pl/topic/56787-zmiany-w-dzialaniu-forum/

bubel.. wyzeruj pan panie admin chociaz licznik :D nie zakladalem tematu a mi sie system pyszczy o te 900sekund czy jakos tak...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Zaraz się zacznie...

-A czemu nie co 10 minut?!

-A ja chcę co 20!

-A ja sam nie wiem co chcę... może bułkę z serem? Tak! Bułki z serem i mleko!

P.S.

Zdaje się McGyver chyba proponował też uniemożliwienie zakładania wątków o tym samym tytule.

Też myślę, że tak na wszelki wypadek nie zaszkodzi.

Reszta może zostać.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Od siebie proponuję:

-Zapisać w regulaminie, że każdy kto zostanie przyłapany na pisaniu z innego konta, a mający możliwość pisania pod swoim dotychczasowym nickiem - otrzymuje dożywotniego bana bez ostrzeżenia.

-Zbanowany użytkownik, usiłujący wrócić na audiostereo.pl pod innym nickiem, powinien mieć taką możliwość, tyle że po upływie co najmniej miesiąca od zablokowania dotychczasowego konta.

-Nie wiem czy to jest technicznie wykonalne, ale proponowałbym również uniemożliwienie zakładania nowych kont w ogóle, dopóki z jakichś powodów nie wygasła aktywność dotychczasowego.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

jak dzieci, panie jak dzieci - tylko im wódka i sex w głowach ;)

a ja proponuję żeby płacić!!! nic tak nie otrzeźwia jak płacenie!

w dobie internetowych banków, gdy nie płacimy za przelew który można wykonać w kilkanaście sekund

uważam , że należy wprowadzić opłaty np. karne, za złamanie regulaminu np. 5PLN,

wpisowe np. z 15 PLN, jak ktoś za dużo pisze np. łukasik czy łatopos to dodatkowe opłaty dla nich

wprowadzić

abcde@ Wprowadzanie jakichkolwiek opłat czy innych ruchów finansowych nie jest możliwe z anonimowymi ludzmi. To po pierwsze. Podstawowy problem to anonimowość i dlatego takie pomysły nie mają racji bytu. Chociasz mi się podobają ale to nie ma nic do rzeczy. Trzeba przyzwyczaić się do istnienia IP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.