Skocz do zawartości
IGNORED

Podzielił ulicę prywatnym murem

kezlok

Rekomendowane odpowiedzi

Jak to możliwe? Przez błędy łódzkich urzędników. Pozwolenia na budowę delegatura Łódź Widzew wydawała w oparciu o wypis z rejestru gruntów. Urzędnikom nie chciało się bowiem zajrzeć do ksiąg wieczystych. Według rejestru droga była publiczna i należała do Skarbu Państwa, a według ksiąg wieczystych - prywatna.

Gdy właściciel sprzedał działki i podzielił je, okazało się, że oprócz ziemi, gdzie łodzianie postawili domy, są także współwłaścicielami ulicy Wydmowej. Problemy by nie było. Ale... Dwa lata temu jeden z mieszkańców ulicy dostał zgodę na ogrodzenie swojej nieruchomości. I zagrodził ulicę murem. Po prostu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

:D

post-16534-100001266 1246386233_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Kim jest mój przyjaciel, który jest nieprzyjacielem?

mysle ze chłopcy kreca jakas polityke przy okazji aby zrobic nagonke na kropidło

sam znam taka sprawe ,ciagaja sie ludzie po sadach od 6 lat i co i nic

Okresowo rękoczyny, stawianie bram, burzenie murów

sprawca tak jak i w przypadku powyzej to równiez-urzednik panstwowy

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Wkleiłem te notkę, bo cała ta sprawa (wg urzędasów) była rozstrzygnięta już 1,5 roku temu (Polska, mieszkam w Polsce) tak informowano wszystkich zainteresowanych, łącznie z Wielkim Budowniczym. Rzecz jasna, wszystko sięga wcześniej. Prasa ani magistrat nie odrobili pracy domowej...a prezydent-zawsze-w-czapce pewnikiem bawi gdzieś w Lizbonie czy innym Trieście ;)

>cir

jak nie to dzieci-w-beczce, jak nie dzieci-w-beczce to dociekanie w mało wyszukany sposób przez Ojca miasta, gdzie to jeden z funkcjonariuszy publ. zapodział część umundurowania...

PS Blur ma grac jesienią na stadionie Widzewa :)

cir

po tej deklaracji Sylwestra(?) Cacka namaszczono na "kapitana Łodzi".

Może mający się odbyć show panów od brit-popu to coś jak kiełbasa wyborcza?;)

Cholerka, od razu staje mi w pamięci nowa hala sportowa - poza imprezami sportowymi, to w tym sezonie zarządcy obiektu & rajcy nie zadbali o jakieś ciekawe gigi:/

najlepszy numer był na fali/nowy kompleks basenów inf dla nie -łodzian w ktorym rzadzi samorzad łodzi/ jak ludzie stali pare godzin na golaska pod szafkami bo pradu nie było a zimno było po burzy .Jak sie narod zaczął stawiac to poszczuli na nich ochrone

brak oswietlenia awaryjnego ,ciekawe co by zrobili jesli swiatło padnie a baseny z ludzmi?

kiedys sie na takich mówiło prawdziwy gospodarz

kropidło przy nim to nieporozumienie od poczatku do konca

moze to co napisze jest niesprawiedliwe ale nie mozna na menagera wybierac człowieka ktoremu smierc zajrzała w oczy i zostawiła swój slad

facet stracił chyba całkowicie poczucie realizmu

Don Kroppo wydał onegdaj album ~~moje wędrówki po Ziemi Świętej~~ czy coś

z jego żyłka podróżnicza (na koszt podatnika of course) mógłby wydac cąły cykl...na podobieństwo serii Pascala ;)

Bedeker :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.