Skocz do zawartości
IGNORED

filmy dla dorosłych w KD

Gość rrokis

Rekomendowane odpowiedzi

Gość rrokis

(Konto usunięte)

Aż się boję wystartować z tym tematem bo Liga Polskich Rodzin ma ponoć długie macki.

Ale niech się dzieje co chce !! Tematyka mnie interesuje i jestem przekonany, że nie tyko mnie. Pewnie spora gromadka forumowiczów posiada mniej lub bardziej poukrywane w domu filmy z serii "dla dorosłych". Mam na myśli nie tyko hard core ale także soft a nawet filmy tzw. fabularne. Może znajdzie się jakaś formuła kulturalnej wymiany poglądów oraz informacji na ten temat ? Filmów tych jest przecież bardzo dużo a większość z nas dokonuje zakupów ukradkiem na podstawie tylko oceny okladki. Cenne, przynajmniej dla mnie, byłyby informacje na temat np. polecanych producentów, miejsc tanich zakupów, interesującej ścieżki dżwiękowej (zwykle jest ona nieco monotonna), tytułów z interesujacą fabułą, itp.

Zapraszam do dyskusji na temat - czy o tym można rozmawiać forum ?

Chcę jasno podkreślić - to nie jest żadna prowokacja ! Zdaję sobie sprawę z ograniczeń językowych naszej mowy ojczystej i jeśli temat sie nie przyjmie, bądź przybierze mało strawną formę to ja nie będę do niego wracał.

Proszę wybaczyć, że skrywam się pod tymczasowym nickiem ale obawiam się komentarzy ze strony mniej tolerancyjnych forumowiczów.

https://www.audiostereo.pl/topic/5718-filmy-dla-doros%C5%82ych-w-kd/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.