Skocz do zawartości
IGNORED

BNS Soundcolumn 3

czolgista778

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, zakupiłem dzisiaj w second-handzie owe kolumny za 95 euro: bo mi się spodobały.Bi-wire,Wewnętrzne okablowanie Van Den Hul,itp.

Szukam trochę informacji o nich typu jakie tam siedzą basy bo góra to wiem że Vifa,łudząco podobna do tych które siedzą w dali 104.Średnie tony to też Vifa serii C ale nie mogę dostać się do głośnika basowego,nie wiem nawet jak on tam jest zamontowany bo bas z tych kolumn jest niesamowity,bynajmniej są dużo łagodniejsze od Dali 104,słucham cicho więc trochę jednak brakuje ostrości Dali.Jak myślicie zrobiłem dobry zakup,jakie są wasza odczucia na temat tych kolumn ?

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Siltech SQ38-G3 | Nordost Flatline | Tara Labs RSC Air 75 coax | Ecosse Nu Diva

https://www.audiostereo.pl/topic/57410-bns-soundcolumn-3/

I jeszcze jedno, jakie kabelki byście polecili tak do 120 euro za Bi Wire, w grę wchodzą głównie używane, myślałem nad Mit Terminator 2/3/4 bo jest ich dużo,ale moze jest coś lepszego w tej cenie, długość to raczej 2-2.5m.W diy czyli robienie wtyków samemu nie wchodzi w grę.Dodam że w tej chwili mam kable "no name" z marketu :/ .Grać to będzie z Kombinacją Linn Intek + Powertek z tym że Intek tylko jako pre.

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Siltech SQ38-G3 | Nordost Flatline | Tara Labs RSC Air 75 coax | Ecosse Nu Diva

https://www.audiostereo.pl/topic/57410-bns-soundcolumn-3/#findComment-1418659

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.