Skocz do zawartości
IGNORED

Audio Analogue Puccini vs CA 640A

rmgdansk

Rekomendowane odpowiedzi

ganzz_gut, 18 Sie 2009, 20:47

>Nie sądzę żebyś znalazł cd-ka, który odmieni specyfikę gry wzmacniacza o 180 stopni ;)

CDP moze znacznie zmienic calosc systemu - wiem cos o tym ;)

pzdrw

soso

Słucham tego AAP i powiem Wam coś:) Po raz pierwszy zrozumiałem, czemu mp3 jest beeee. Cała kolekcja poleciała do miejsca zwanego Trash. Tego się nie da słuchać (poważnie, nie patetycznie pisząc). AAP nie wybacza:)

rmgdansk, 18 Sie 2009, 23:13

>Spotkałem się nawet z hipotezą, aby nigdy nie brać nad+nad lub ca+ca, tylko zupełnie różne, aby

>uzupełniały się nawzajem...

Ja nie wiem czy zupełnie przeciwstawne (czy nawet różne) składniki się wzajamnie uzupełniają czy raczej ograniczają... Jak dla mnie np. ostro grający cd-k + ciepły wzmak to nie jest komplementarne połączenie. Sam testowałem kiedyś cd CA500se + AA puccini i wydawało mi się, że jest super, ale potem dałem lepiej pasujące do natury AA źródło i... zmieniłem zdanie ;)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.