Skocz do zawartości
IGNORED

Pioneer sx-590 + grado + Tannoy m4

krzysiekxp

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Sledze juz forum od dawna i wiele sie dowiedzialem. Znalazlem tez odpowiedzi na wiele moich pytan. Teraz chcialbym zapytac a raczej podtwierdzic to co sobie wykombinowalem.

Mam amplituner Pioneer sx-590. Do niego podpiete badziewne kolumny za cat za 180zl. Jak na moje wymagania gralo fajnie. Ktoregos dnia dostalem jednak do reki sluchawki grado sr60. Po podpieciu ich do do pioneera doznalem szoku i bardzo mi sie spodobalo to co uslyszalem. Teraz chce zaby kolumny tak graly. Jak czytalem o grado to podobno ta ich magia to sie nazywa muzykalonosc. Tropiac dalej watki na forum doczytalem ze muzykalne kolumny to tannoy M4. Jednak czytajac dalej to forum doczytalem ze tannoy robi swietne glosniki DC no i wlasnie nawinela sie okazja na tannoy 638 z Dc. Kolejny dylemat. W miedzyczasie doczytalem tez pioneer zrobil tez sx-1080. Podobno znacznie lepszy od mojego. Pytanie wiec:

Czy kupic m4 i bede zadowolony.

Czy moze jak kupie jakies tannoy na DC w cenie okolo 2000zl to bede lepiej zadowolony czy moze to przegiecie porownojac do pionnera.

Czy moze zmienic pioneera na lepszego pionnera?

Prosze wpiszcie swije opinie oraz swoje zdanie. Moze wasze odpowiedzi pomogo upozatkowac moje mysli.

P.S.

Slucham np: whitney houston, Kate melua, Michale Bubble ale tez vangelisa czasem i muzyke filmowa.

P.S. do Admina

Nie bij jak cos zle zrobilem ;)

https://www.audiostereo.pl/topic/57798-pioneer-sx-590-grado-tannoy-m4/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.