Skocz do zawartości
IGNORED

Denon+Pro-jeckt+?

Obscurum

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, posiadam zestaw Denona PMA 500 AE + DCD 500 i Gramofo Pro-Ject Debut 3, aktualnie poszukuje kolumn głośnikowych.

Jestem fanem muzyki z kręgu Death metal/Doom/Sludge/Hardcore czyli mocny ale i dynamiczny bas bardzo mile widziany, poszukuje niewielkich podłogówek lub mocnych monitorów - pomieszczenie 22m2. Mam na ten cel +/- 2 tysiące złotych.

Aktualnie rozpatruje kolumny Paradigm Titan Monitor v.6.

Czekam na propozycje i sugestie!

Pozdrawiam!

https://www.audiostereo.pl/topic/57900-denonpro-jeckt/

Jam mam Paradigm'y Titan v.5 przy Rotel'u i cd Denon'a. Nie slyszalem twojego modelu wzmaka, a CD zapewne jak wiekszosc Denonów - dynamicznie i wysoko wiec tu moze pojawić się zgrzyt na wysokich częstotliwościach (może być za ostro). Te paradigmy maja tweeter który dobrze sprawdza się przy ostrej muzie, ale przy ostrym CD może jazgotaćZ winyla powinno być zaj...ście. Sam słucham podobnych klimatów i ostatnie odsłuchy z vinyla skierowały mnie na tor sprzedaży mojego jakże fajansiarskiego CD'ka.

https://www.audiostereo.pl/topic/57900-denonpro-jeckt/#findComment-1444750

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.