Skocz do zawartości
IGNORED

Roman Polański aresztowany

berberys

Rekomendowane odpowiedzi

wladz, 28 Wrz 2009, 20:31

>mocal w prawie stanu Kalifornia jakikolwiek kontakt seksualny z nieletnią jest gwałtem...

Jak Romek już niem ógł wytrzymać to mógł wstąpić do motelu za miedzą (w Meksyku). Tam legalnie można z 15-latką, z tym że nikt pilnujących nie jest przesadnie drobiazgowy...

A może to ta 13-latka molestowała Romana? Daniel Cohn-Bendit był na ten przykład molestowany przez całą czeredę dzieci przedszkolnych - wyciągały mu przyrząd męski z rozporka i głaskały a on siedział osłupiały z tego szoku...

historia dla iwanickich & Co.:

pewnej nocy majowej 2008 jechal szumidokola droga miedzymiastowa(Nie autostarda).(normalnie 100km/h)

Godzina 23.45 ciemno jak w d. u m. i ograniczenie do 70km/h.

malutkie przepieknie do ogerniecia skrzyzowanie -forma T, ja na glownej w promieniu 5 km zadnego pojazdu(z wlaczonymi swiatlami;-)).

Ponislo mnie i raptem blysk-flesz ja na licznik 110-120?

O Jezu ...co to bedzie co to bedzie???

Po tym fleszu jezdzilem przez 4 tygodnie wedlug formuly: szybkosc dopuszczalna minus 10km/h dobrowolnie.

Na darmo :

pare stow kary , punkty i tylko opatrzosci boskiej zawdzieczam, ze nie zabrali mi prawka na 4 tygodnie.

Tak a teraz Romus....

Ale jak Kaczynski za niego walczy....

napweno ta dziwka ktorej sie nie potrafil oprzec miala pochodzenie niemieckie...jazeli tak to wszystko jasne.

Ale co to znowu za "okoliczność łagodząca" że dziwka, kurewka czy bezdomna ćpunka, a on wielki artysta i bohater narodowy czy ch*j wie tam jeszcze co? Polański na terenie USA popełnił przestępstwo dopuszczając się czynności seksualnych z nieletnią mając pełną tego świadomość, za co amerykańskie (i nie tylko zresztą) prawo przewiduje konkretny wyrok, koniec i kropka. Jakakolwiek obrona jest z góry skazana na porażkę i tylko to jest powodem tej całej wrzawy - nie dopuścić do procesu, za każdą cenę. Winny czy niewinny? Od tego jest sąd, żeby to osądzić, a nie jacyś tam artyści, Kaczyński czy nawet sam papież.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

parantulla, 28 Wrz 2009, 21:19

>Ale co to znowu za "okoliczność łagodząca" że dziwka, kurewka czy bezdomna ćpunka, a on wielki

>artysta i bohater narodowy czy ch*j wie tam jeszcze co? Polański na terenie USA popełnił

>przestępstwo dopuszczając się czynności seksualnych z nieletnią mając pełną tego świadomość, za co

>amerykańskie (i nie tylko zresztą) prawo przewiduje konkretny wyrok, koniec i kropka. Jakakolwiek

>obrona jest z góry skazana na porażkę i tylko to jest powodem tej całej wrzawy - nie dopuścić do

>procesu, za każdą cenę. Winny czy niewinny? Od tego jest sąd, żeby to osądzić, a nie jacyś tam

>artyści, Kaczyński czy nawet sam papież.

Chrzanisz jak potłuczony.

Polański NIE miał świadomosci wieku tej kurewki...To po pierwsze...

Po drugie - jeśli wierzysz w to że mafia nie ma wpływów w wymiarze sprawiedliwości w USA - zwłaszcza w tamtym czasie - to jesteś naiwny...

"Tym niemniej miała 13 lat, a reżyser przyznał, że zdawał sobie z tego sprawę. Według policjanta, który go zatrzymywał, Polański nie widział problemu w uprawianiu seksu z nieletnią."

mocal czytaj wszystko...

Wiedziałem że w Niemczech żre się jakieś świństwa jakieś krowięce żołądki napychane siekanymi baranimi flakami ze smalcem (Helmut Kohl, próbował tym częstować Lady Thatcher) ale nieskubane małpy???

To chyba w ramach frutti di koszmare...

parantulla, 28 Wrz 2009, 21:19

>Polański na terenie USA popełnił

>przestępstwo dopuszczając się czynności seksualnych z nieletnią mając pełną tego świadomość, za co

>amerykańskie (i nie tylko zresztą) prawo przewiduje konkretny wyrok, koniec i kropka.

w AMERYCE nie ma instytucji przedawnienia, a w Europie jest

mogą go Szwajcarzy nie wydać bo u nich się przedawniło,

chyba że jak w tej kaczce dziennikarskiej stoi że tam polityka była, a to co innego

mocal, 28 Wrz 2009, 20:45

>Polański nie chciał bulić za "ochronę" no to mu mafia zrobiła jazdę...

>Jeśli myślisz że mafia zapomina - mylisz się ...

>Sprawa z młodym Frykowskim zadzganym na ranczu wajdówny w latach 90tych pokazuje że pewne sprawy

>nie ulegają przedawnieniu w srodowisku mafijnym...

mogłbyś coś bliżej o tym Frykowskim, co on tam z mafią miał za zatargi i kiedy?

bo nic nie wiem

to że nie wiem że w mieście jest ograniczenie do 50km/h nie oznacza że jadąc 200 jestem niewinny. To że nie wiedział ze ma 13 lat nie znaczy ze ona tylu lat nie miała. kpina z prawa

wladz, 28 Wrz 2009, 22:06

>kolego klosa II światowa to koniec....i nie rządzicie światem .Szwajcaria ma podpisane z USA

>porozumienie o ekstradycji.

wiem bladzio że ma,

ale to nie znaczy że go wydadzą, jeśli u nich nie podlega karze za ten czyn to mogą ich olać,

bladzio

verekerer

poniewaz jestes ciemniakiem w kazdej dziedzinie musze ci powiedziec, ze kuchnie polska i niemiecka nie roznia sie zbytnio.

tak samo jak lwowiacy maja swoje przysmaki a kurpiaki swoje tak samo polodnie Niemic to makaron a polnoc to kartoflarze jak Polacy.

A co ulubionej potrawy pana Kohla to poza jego regionem nikt tego nie zna i nie jada.

A co jest z polskimi Flakami??

przysmak?? pytanie dla kogo?

stolowka na studiach (Mensa) w D ma w 99 % taki sam jadlopis jak w PL.

Polacy maja lepsze kielbasy--za to sery do d..py...itd..

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.