Skocz do zawartości
IGNORED

Karta USB PCM2704 - Zbiorowe Zamówienie

maxdila

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie dwa pytania..:

1. Jaki jest przewidywany czas produkcji PCB i rezystorów..?

2. Ja przykładowo będe montował karte w swoim PC na stałe i tu pytanie czy wyłączyc w biosie swoją zintegrowaną karte..??

Także przyłączam się do prośby. Jeżeli projekt nie jest strzeżony tajemnicą - z chęcią pobrałbym do niego pełną dokumentację. Tym bardziej, że przyda się podczas składania układu. :)

Do zlozenia plytki nie bedzie potrzebna dokumentacja ;-). Na plytce zamiast oznaczen R1, R2, C1, C2 itd. beda podane wartosci typu 16R 22R 1uF 100uF :-).

Schemat ideowy tej aplikacji mozna znalesc w nocie ukladu.

Wysyłka będzie jedna nikt nie będzie tego wysyłał (znaczy chodził na pocztę x razy)

Terminowo wygląda to mniej więcej tak

Ja komplety będę do Krawca wysyłam piątek poniedziałek przyszłego tygodnia

Krawiec Powinien mieć PCB coś w okolicy końca tygodnia - tego przyszłego

i za 2 - 2,5max tyg powinny być wysyłane zestawy elementy do ludzi ....

mam pytanie: czy jak oddaje się projekt pcb do zakładu i są na nim jakieś ewidentne błędy to czy zakład to nie interesuje i wytwarza to w takiej postaci w jakiej dostał projekt? czy oni taką aplikację jakoś sprawdzają przed produkcją? i jeśli są błędy nie robią takiej pcb?

Zaklad nie sprawdza poprawnosci projektu ( musialiby siedziec i zgadywac co to jest za projekt ) oni sprawdzaja jedynie pod katem czy sa wstanie zrobic, sprostac technologicznie np: wykonac sciezki o okreslonem "mils"

a bo bym zapomniał :)

Ja mam wszystko właśnie otrzymałem rezystory

Oznacza to że dzis kompletuje na cito (no może jutro) i w poniedziałek wysyłka do krawca

Płytki mają być na koniec lipca czyli powiedzmy oni wyślą 1 sierpnia 3 dni na poczte do krawca i on musi polutować to co ma polutować dokompletować PCMki trafka...

Tu krawiec musi sie wypowiedzieć jak widzi wysyłki od niego

Mysle ze spokojnie wysłane pocztą a na to poczta potrzebuje z 2 -3 dni (nie liczę sob i niedziel)

Tak płytki do krawca dojdą wtorek sroda

Pokompletowanie (nie mówię o tych co chcą polutowane) to do piątku :) gdzieś

Więc myślę że przyszły tydzień najwcześniej .

Plytki wlasnie wyladowaly u mnie ;-), wieczorem jak wroce do domu to wrzuce fotke.

Pierwsze wysylki pojda jutro z rana, w pierwszej kolejnosci kity bez lutowania itp.itd. oraz same plytki, pozniej z lutowanym ukladem oraz polutowane i przetestowane w calosci :-) mam zamiar sie wyrobic z wysylkami max do czwartku.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.