Skocz do zawartości
IGNORED

Heco Metas 300 czy Monitor Audio BR2

ulumulu1988

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

jeszcze niedawno miałem kupić jakieś podstawkowce i opcja była taka, że albo kupię Heco metas albo Siesty

kupiłem siesty sat i znalazłem w nich wszystko czego szukałem z wyjątkiem masy w dolnych rejestrach

Stwierdziłem. że skoro góra i średnica jest jak dla mnie super to biore podłogowe

I wziąłem siesty front i to okazał się mój najlepszy zakup jak dotychaczas; ani myślę o zmianie

Słuchaj może to herezja dla audiofilów, ale ja mam siesty w zaledwie 14m2 dosc bogato zagraconym i jest super

Żadnego buczenia i dudnienia absolutnie nie ma

jest wreszcie porządna stopa perkusji, niskie gitary i wszystko inne tak jak należy

Gdybym sugerował się kanonami to kupowałbym ciągle monitory i sądze, że ciągle czegoś byłoby mi brak

Od razu wyjasniam ze nie piszę tego bynajmniej po to aby reklamowac tonsile ktorych tak sie nienawidzi na forach audiofilskich, ale po to zeby dac Ci do zrozumienia że moze warto wziąć pod uwagę wlasnie zakup malych podlogowek

jesli jednak zdecydowales sie na Heco to polecam Ci poczekać jeszcze sprawdzajac allegro

Swojego czasu, czyli ze 3 miesiace temu jak sie nimi interesowalem to nowe chodzily u jednego sprzedawcy za 960zł

w tej cenie na pewno sie oplacało kupic

jeden z uzytkownikow z tego forum napisal mi ze metasy to to samo co celany ale gorzej zapakowane-a jak wiadomo celany sa calkiem zacne

co do monitor audio

nie wiem jak jest u Ciebie z rezerwa budzetowa

ale uwazam ze warto dac te prawie 500zł wiecej i wziac serie silver rs1,

tyle ze dokladajac 5 stów to zabawa sie rozkręce bo przecież w tej cenie to już masa innych sprzętów jest

pozdrawiam

to nie ja sprzedaje oczywiscie

atrakcyjna cena jak na nasz obecny kryzys

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jeżeli chodzi o MA to faktycznie w chwili obecnej można kupić BR2 za około 1200zł nowe (używki spokojnie za 4 stówki mniej) ale IMO lepiej zakupić RS1, które są teraz do nabycia za 1200 - 1400zł a są to kolumny o klasę lepsze (w dziale ogłoszeń dzisiaj pojawiły się w tej cenie ze standami). Warto się zainteresować RS1 bo teraz praktycznie w wiekszosci sklepów są one wyprzedawane, ponieważ do sprzedazy trafił juz nastepca RX1 oraz większy RX2.

Co do silverow to maja bas refelx z tylu co utrudnia sprawe ale hmm tez ciekawa propozycja o klase wyzsze nie testuje kolumn czym w dokladnie lepsiejsze? Ktos testowal?

Natknolem sie jeszcze na kolumny Acoustic Energy Aegis Evo1. Nie ma zbyt wiele o nich na forum hmm co mozecie o nich powiedziec na tle heco i tych monitor audio br2? Prosze o pomoc.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.