Skocz do zawartości
IGNORED

Turnau w pudle

broy

Rekomendowane odpowiedzi

Dobrze Panowie, abyście wiedzieli kto zacz:

"Jakew

28 Kwi 2009, 12:57

0 Pan Jakew kazał powiedzieć Panu Broyowi że ma go w dupie"

był też ostrzejszy, wpis już usunięty, gdzie J nazwał mnie chu...m

nigdy nie spotkałem się taką agresją wobec mojej osoby w Internecie.

pzdr

>był też ostrzejszy, wpis już usunięty, gdzie J nazwał mnie chu...m

>nigdy nie spotkałem się taką agresją wobec mojej osoby w Internecie.

>

To zależy czy użył tego określenia w sensie pejoratywnym.

Wypada podziękować Wojciechowi - nieczęsto komplementujemy się i chwalimy na forum. Dziękuję Wojciechu, z wzajemnością.

Specyfika forum - rozrzucone wypowiedzi - sprawia że nikt poza dwójką zainteresowanych nie zna ich wszystkich dyskusji, nie zna dynamiki relationshipu prawda. Broy kłamie, broy nie ma intelektualno-etycznych kwalifikacji do osądzania innych na forum. Pragnę podtrzymać to co grzecznie wyraziłem już dawno i bardziej dobitnie musiałem powtarzać Broyowi - nie jestem zainteresowany wymianą myśli z nim i jeśli nigdy do mnie/o mnie się nie odezwie może liczyć na 100% wzajemność. Ja już to na forum zadeklarowałem, on dalej atakuje, ja na ataki odpowiadam tylko.

Nie pamiętasz, co pisałeś Jakew? To może odśwież pamięć, albo na drugi raz przeczytaj przed kliknięciem 'dodaj'....

------------------------------------------------------------------------

Ok, dla dobra innych proponuję zakończyć ten żenujący temat - z mojej strony......

P E A C E

przyjmujesz?

@Celtics

Mało mnie interesują te różne społeczne elementy forum, jestem tu dla muzyki i audio, i żal mi każdego postu który czytam lub niestety czasem muszę napisać z uwagi na występowanie tych namiętności nietematycznych

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.