Skocz do zawartości
IGNORED

DVD do zestawu YAMAHA RX-797 + JAMO S606

nozomi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, od paru dni jestem posiadaczem średniej klasy sprzętu stereo, tj. amplitunera Yamaszki rx-797 i głośnikow Jamo s606. Z racji tego, iż mam całe mnóstwo empetrójek (@320) na kompie i bardzo mało płyt CD zastanawiam się nad sensownym przyzwoitym odtwarzaczem DVD, właściwie do muzyki, w proporcji 80% muza i 20% filmy (może raz na tydzień jakiś film wieczorem).

Słucham głównie drum&basu np. Goldie, Dilinja, Sub Focus, Dj Teebe, Photek, Crystal Method, EZ-Rollers, The Phazz i podobnych.

Moje ulubione ustawienie w ampli to wszystko na zero, ponieważ Yamaszka wg mnie ma bardzo wyważony dźwięk i nie trzeba używać w tym celu polepszaczy trebelko - sub - loudnessowych.

Nie jestem jakimś purystą muzycznym, lubię po prostu posłuchać przyzwoitych dźwięków.

Zakres pieniążków jaki chciałbym przeznaczyć to max około 350-400 zł.

Myślałem nad:

Pioneerem DV-310, 410 lub 420.

Panasonicem DVD-S53, albo 54

Inne, jakie.

Zaznaczam, że nie miałem do tej pory żadnego odtwarzacza DVD nawet obsługującego tiwi.

Jeśli uważacie, ze każde tanie DVD to g...no, to proszę o wyperswadowanie mi tego pomysłu:)))

https://www.audiostereo.pl/topic/59893-dvd-do-zestawu-yamaha-rx-797-jamo-s606/

Jedyne dobre rowniez jako odtwarzac cd dvd to onkyo 506 , oczywiscie za normalne pieniadze. kosztuje drozej niz jakies tam pizdryki ale naprawde dziala. A swoja droga wiesz jak sie buduje opinie...? jaki jest dobry samochod wg ciebie... zadajesz kowalskiemu pytanie,, kowalski odpowiada renuar aaaaaa to dlaczego ? bo tak. a jakim panie kowalski pan jedzisz? renuarem,, aaa a jakie inne w zyciu miales... renuary... no i wszystko jasne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.