Skocz do zawartości
IGNORED

Projektor do filmów używany - LCD czy DLP do 800 zł

adcool

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam pytanie do was Panowie, ostatnio noszę się z zamiarem kupna projektora do filmów, ze wzgledu na budżet 800zł bedzie to projektor używany, tylko teraz kwestia czy w technologi LCD czy DPL ? Dodam że bedzie wykorzystywany głownie wieczorem do filmów. Wiem ze 800zł to nic w tematach projektorów, ale lepiej to niż ogladanie filmów na 15'4 na laptopie :)

Z gory dziekuje za odpowiedzi

Pozdrawiam

Witam,

W tej cenie to tylko DLP, nawet jezeli bedzie mial rozdzielczosc 800x600 bije na glowe LCD o zdecydowanie wiekszej.Ale uwaga, sa osoby, ktore widza efekt teczy na obrazie z DLP. Dlatego tez najlepiej jest oczywiscie porownac samemu.

pzdrw.

e

Dzieki za podpowiedź kupiłem Infocus za 600zł z podstawową rozdzielczością 1024x768. Jak przyjdzie mi przesylka i jak ktos bedzie zainteresowany moge wrzucić tutaj pare zdjęć :) Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.