Skocz do zawartości
IGNORED

Akai,Onkyo.Pioneer

dariusz964

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich przeżyłem mały szok .Po odsłuchaniu płyty Diana Krall i Katie Melua.Na następujących klockach DVD Pioneer 737.Cd Onkyo 9711,oraz Akai Cd1100 ,ten ostatni wprawił mnie w zakłopotanie.Kupiłem go pare miesięcy temu od jakiegos elektronika ze Sląska bo miałem tez wzmacniacz Akai,ale juz go nie mam.Cd wydało mi się nie atrakcyjne porysowana obudowa ,wyjezdzająca tacka po pare razy po płyte bo nie widzi jej za każdym razem,kłopoty z odczytem płyt czyta ale po paru prubach.Odstawiłem ten cd i słuchałem muzyki głównie z Onkyo 9711 i DVD Pioneer 737.Dzis miałem wolny dzien i przypomniałem sobie o tym Akaiu i słuchałem tych dwóch płyt na tych trzech modelach .Pioneer i Onkyo podobnie,Akai zaprezentował takie szczegóły których nigdy wczesniej nie słyszałem,i nie bardzo wieżyłem że mozna to usłyszec zwykłym uchem.Teraz chyba będe go regenerował wymiana lasera jakiś mały lifting wizualny ,a tamte odtwarzacze na sprzedaż.Nie wiem tylko czemu ta szuflada wyjeżdza po pare razy jak zobaczy płyte to zaczyna grac.W tym Akaiu były wymienione jakies kondensatory i cos jeszcze pisał mi o tym sprzedawca,ale nie znam się na tym,czy to możliwe że to wpłyneło na tak dobrą gre tego Akaia.Pozdrawiam.

https://www.audiostereo.pl/topic/60358-akaionkyopioneer/

Widzisz ja go tu nie wychwalam,ale myslałem że Onkyo 9711,czy ten Pioneer 737 nie tanie i tak chwalone klocki sa tak słabe,ze jakis tam średni Akai gra naprawde dużo ,ale to dużo lepiej.Wzmacniacz to Denon,kolumny Mordaunt Short 906i.

https://www.audiostereo.pl/topic/60358-akaionkyopioneer/#findComment-1531621

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.