Skocz do zawartości
IGNORED

Ostatnie egzemplarze płyt mojej wytwórni

Stryjecki

Rekomendowane odpowiedzi

Nie spodziewałem się ze mnie pochwalisz . Ale jesli chcesz sie zemscic to zjedz jeszcze moją muzykę .

Nie wazne jak gadają wazne ze gadają .

Panie Stryjecki nie dziwie sie ze Cie Mozdzer kopnął w dupę ,Mozdzera poznalem on ma naturalny luz a ty udajesz kogos kim nie jestes i nigdy nie bedziesz , ty naprawde jestes buraczany chlopak

brak Ci oglady zeby wspolpracowac z ludzmi na poziomie

No i "pianisty roku" w "Jazz Forum". Skoro grasz lepiej od Leszka na "Piano", to słusznie Ci się nalezy. Bądźmy sdprawiedliwi.

PS. Przepraszam za przerywnik w tym roku, w postaci Pawła Kaczmarczyka. Nie miałem z tym nic wspolnego. Absolutnie.

Zaraz Jazz Forum . Ja nie gram jazzu . Tylko improwizuje . I przewaznie po paru piwach . Generalnie to gram na weselach i potancowkach . Czasem tez na ulicy . Daleko mi do salonów . A co do Kaczmarczyka to nie zrozumialem o co chodzi .

Jeżeli mogę prosić, zwracaj sie do mnie "proszę pana", a nie "Macieju". Będzie wygodniej.

Staram sie rozgraniczac ludzi na fajnych i niefajnych, a Ty mi ta systematykę zaburzasz.

Macieju" odbieram jako oczekiwany komunikat, nie spam. Którego nie znosisz. A tu skucha.

Poza tym, nie przechodzilismy chyba na "Ty", chłopaku.

Dobrze proszę Pana . W takim razie prosze zwracac sie do mnie per " Wielebny " . Ale generalnie mamy takie same wykształcenie i powinnismy znalezc wspolny jezyk . Cenimy muzykę jazzową . A tyle nas dzieli Nonszalancjo .

Nie mamy takiego samego wykształcenia i nie jestesmy z tego samego rozdania (nawet w zbliżeniu internetowym, za co przepraszam). A moderację prosze o wyczyszczenie tych smieci.

)

" Pozatym nie przechodzimy chyba na Ty chlopaku " widze tutaj niekonsekwencje ,wyglada mi to na jakies zaburzenia przekaznikow w mózgu , Alzhaimer w wieku 40 lat? Skoro zwraca sie Pan do mnie chlopaku jednoczesnie mowiac ze nie przechodzimy na per " Ty " Jest jeszcze inna mozliwosc,

napoje wysokoenergetyczne badz gazowane niskoalkoholowe lub wysoko zmineralizowane . Wie Pan ma Pan pecha bo ja jako dobry improwizator mam tez zdolnosci do improwizowania piszac teskty . Dlatego nie ze mną takie numer Brunner " najmocniej przepraszam : Panie Bruner .

Rozumiem ze skonczyly sie Panu argumenty na polemikę . Tak , najłatwiej wykasowac tych ktorzy sie nie zgadzają w 100 % z Panem Stryjeckim i trzeba ich nazwać smieciami .

Przeciez spotkalismy sie kiedys dawno jak grywał Pan w knajpie " Błękitna Ostryga " piano bar

Teraz jest modne chwalenie sie innością . Mysle ze to By Panie Macieju pomogło Panu w wiekszych zarobkach w sprzedazy plyt . Teraz jedzie sie na skandalach . Dobrze Pan wie o tym Drogi Panie Macieju .

Sam nie wiem, skąd we mnie tyle zapału. Ale mam do Pana jedna, jedyną i wielką prośbę: niech się Pan do mnie nie zweraca "Drogi Macieju", albo "Drogi Panie Macieju".

Resztę jakoś przeżyję.

Drogi Panie Macieju , jest takie przysłowie , jak Kuba Bogu tak Jakub Jakubkowi . Nie chce Pan wrogów w internecie to musi sie Pan hamować z emocjami . np . typu ze nazwa Piano from Poland trąci Polandem Weselnym . Nie wiem jaką miałem nazwę dac ?? Piano from Heaven ?Albo Piano form SuperMarket ? Moze ma Pan jakis pomysł na promocję ? przecież jest Pan w tym mistrzuniem ??

Naprawdę nie wiem, o co temu facetowi chodzi. I znowu wątek poszedł "w pizdu".

Czy moderacja może cos z tym zrobić? Czy "normalni" uzytkownicy musza sie bić z trollami?

To jest naprawde nawet juz nie męczące, ale odstraszające od forum.

To Pan Maciej tutaj nie moze moderować ? osz kurcze, I jak sie teraz Pan z tym czuje ? Na Piano Pan wszystko mógł , a tutaj nie , to straszne uczucie co Pani Macieju ? Niech nam Pan o tym opowie

Słabo. Nie moge wyrzucić smieci i zaczyna to....

Kosz czeka pod drzwiami, wypadają z niego niedojedzone śledziki i przepełnione popielniczki. Smród staje sie nieznośny.

U siebie w domu bym tego nie zniósł, ale jestem w gościach.

Idę spać. Dobranoc.

• Redaktorzy

Wątek ponownie wyczyszczony. Założycielowi sugeruję zablokowanie możliwości trollowania co bardziej aktywnym wielbicielom

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.