Skocz do zawartości
IGNORED

marantz dv 4300 czy dv 4400

zefir

Rekomendowane odpowiedzi

mam pytanie który model jest lepszy dv 4300 czy 4300 teraz w zestawie prom. mozna kupic i ten i ten w sklepie powiedziano mi ze model 4400 jest wyzszy i ma lepsze parametry jednak osobno 4300 jest droższy od 4400 i dlatego mam dylemat. Pozdrawiam.

https://www.audiostereo.pl/topic/6131-marantz-dv-4300-czy-dv-4400/

DVD Marantz DV4300 wyjście komponent, progresiv scan, przetwornik wizyjny C/A 27MHz/10bit 2399 zł

DVD Marantz DV4400 przetwornik wizyjny C/A 54MHz/10bit, kolor czarny i srebrny 1899 zł

chodzi mi o te dwa modele do obejrzenia na www.audiostyl.pl

[obrazekLUKASZ-86839_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

hi,

zeczywiscie, masz racje (o dziwo na stronie marantza tego 4400 jeszcze nie znalazlem).

porownanie jest o tyle trudne ze 4400 ma lepsze parametry audio a 4300 ma wieksze funkcje video (progressive scan). Pytanie co jest ci wazniejsze i czy potrzebujesz PS (projektor) i czy nie lepiej zainwestowac zaoszczedzona kwote w co innego?

xajas

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.