Skocz do zawartości
IGNORED

sprowadzenie z uk HK 3390

simon84

Rekomendowane odpowiedzi

Witam zastanawiam się sprowadzić przez eBay HK 3390 warto? mam tez alternatywę YAMAHA RX-497 co otym myslicie warto sie bawic w zalatwianie tego?jesli nei wypali pozostanę przy yamaszce i kupie w Polsce ale w tej cenie mialbym juz HK ??

https://www.audiostereo.pl/topic/61721-sprowadzenie-z-uk-hk-3390/

Takie "bawienie się" to żaden problem, jeśli posiadasz konto w systemie PayPal. Najlepiej kupować na Ebayu u sprawdzonych sprzedawców albo w renomowanych sklepach. Na zagranicznych aukcjach idzie wyczaić dobre towary za tańsze pieniądze niż u nas, a paczka/list idzie niewiele dłużej, niż przesyłka krajowa... Tak więc myślę, że warto.

właśnie to zrobiłem poczytałem dzis troszkę w pracy ;p jedno pytanie do was bo przemyślałem wydatki i jesli będę używał mniejszych głośników monitorki itd? czy 397 starczy czy dołożyć do 497 ale ta dokładka mnie troszkę wypłucze znacząco ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.