Skocz do zawartości
IGNORED

Proszę o Waszą opinię w tej sprawie

organek

Rekomendowane odpowiedzi

Przykro mi ale kompletnie nie przekonuje mnie Twoja argumentacja. Żaden mały czy duży ruch gałkami w moim NAD C 372 nie powoduje takiego zamieszania o jakim napisałeś. Jedynym wyjątkiem są tu płyty KYUSS. A ten Wasz direct tak przybliża do neutralności, jak Apollo 13 do lądowania na Księżycu.

WOY, 19 Lut 2010, 15:19

>Przykro mi ale kompletnie nie przekonuje mnie Twoja argumentacja. Żaden mały czy duży ruch gałkami

>w moim NAD C 372 nie powoduje takiego zamieszania o jakim napisałeś. Jedynym wyjątkiem są tu płyty

>KYUSS. A ten Wasz direct tak przybliża do neutralności, jak Apollo 13 do lądowania na Księżycu.

wow, ale ta technika poszla do przodu. jestem sto lat za murzynami. rozumiem zatem iz Twoj NAD potrafi rozbic dzwiek dwukanalowy na wielokanalowy, odseparowujac przy tym kazdy instrument. nastepnie ma inteligentny algorytm, ktory wie dokladnie jaki element w calosci chciales poprawic.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.