Skocz do zawartości
IGNORED

ONKYO 905 or YAMAHA 361 CO BRAĆ?

Sebastian71

Rekomendowane odpowiedzi

Maciej26, nie wklejaj fotek itp. To nie jest wątek merytoryczny.

To jest kolejny wątek prowokacyjny jorkersa vel sebastiana71. Kontynuacja paranoidalnej krucjaty przeciwko firmie onkyo.

Na tym forum można taką działalność prowadzić bez żadnego problemu. Koleś dostał bana, ale może pisac dalej z innego IP.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

:D ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Moderacja zadziałała, ale widzę że z rozpędu usunęła pewne dane liczbowe, istotne dla tego wątku, a dotyczące liczby postów autora nieniejszego znakomitego wątku:

2 miesiące przed zbanowaniem jorkersa - 17 wpisów na forum

2 dni po zbanowaniu jorkersa - też 17 wpisów na forum

No comments.

A ponieważ to wątek znakomity i bardzo merytoryczny, to warto zacytować ekspertów najwyższej klasy.

Oddajmy głos vitold_manowi (co poniektórzy wiedzą o kogo chodzi):

Vitold_MAN 15 Mar 2009, 10:38

ogolnie jestem fanem yamahy i tylko yamahy ale jesli mialbym wybierać miedzy 663 czy 661 a onkyo 805 nie zastanawial bym sie onkyo 805 definitywnie by wygrał

pokaż cały temat Pioneer VSX-1018 czy Yamaha RX-V663

Szukam informacji, no bo ty szukasz pomocy na forum, zakładasz poważny wątek, więc nasz tj. forumowiczów rolą jest nieść pomoc.

Natrafiłem na wypowiedź innego eksperta relacji onkyo-yamaha, ta jest z goła odmienna, no bądź tu człowieku mądry.

Oddajmy głos marcinowi1982

marcin1982 19 Kwi 2008, 10:41

memic bierz yamahe z takim budzetem zafunduj sobie 659 lub 661

i za bardzo sie nie sugeruj onkyo i harman tez jestem zdania tego ze yamaha w kinie od dawna wiedzie prym ma swoje rozwiazania swoje uklady i swoj specyficzny dzwiek yamaha stawia na kino Doslownie jak slysze nazwe onkyo to mi sie z tandeta kojarzy totalna a harman niech pozostanie na amerykanskim rynku

Osobiscie yamahe mam rxv2700 drogi sprzet przerasta twoj budzet do kina to jest potwór a do stereo uzywam sony es 770 forumowicze wiedza ze to jeden z najwyzszych wzmaków z lat 90 tych sonego

a swego czasu kosztowal polowe nowego mercedesa

pokaż cały temat Amplituner za ok. 1500zł marcin1982 19 Kwi 2008, 10:41

sebcio, mam nadzieję, że przytoczone opinie, choć sprzeczne, to okażą się pomocne. Jeśli jednak wciąż stoisz w rozkroku, to popatrz jeszcze na opinie kolejnych ekspertów: jorkersa i hdtv_fanatic.

Kolesie mają wiedzę i wiedzą co dobre.

Ja podtrzymuję moją rekomendację, bierz tą bazową yamahę i tonsile. Kolega będzie zadowolony i długie wieczory na słuchaniu we dwóch macie zapewnione.

pozdrawiam i poinformuj nas o swojej decyzji

niebylo mnie 2 godz myslalem ze ktos to zakonczyl ale niesteety gowno nabiera mocy

chlopaki moze umowcie sie na jakas ustawke

wezcie pod pachy swoje yamahy i onkyo no i zmierzcie sie i wyjasnijcie sobie wyzszosc jednych nad drugimi pozniej zalozcie nowy watek i opiszcie wnioski chetnie poczytam

Ludzie opamiętajcie sie przeciez to forum powinno jednoczyc,i ludzie tu piszący powinni pomagac sobie wzajemnie,to co tu sie ostatnio dzieje to masakra ,proponowałbym co nie którym wziąsc swoje zabawki i isc do piaskownicy.

Nie napisałem nic złego a wymoderowali. :) Ciekawe gdzie byli gdy pisał Jorkers??? Cóż pojawił się następny okaz typu Sebastian71 który robi w dziale KD swoją nagonkę na Onkyo.

sebcio, a jakbyś musiał dziś się podpisać pod poglądami jednego z wymienionych ekspertów, to jest w kolejności chronologicznej pojawiania się na forum (no i trzeba to sobie powiedzieć, znikania z powodu bana również):

marcin1982, vitold_man, hdtv_fanatic, jorkers,

to które dziś sa ci najbliższe? Chyba się nie obrażasz, że o to pytam?

czyżby? to dlaczego po moim wpisie zacząłeś wysyłać do mnie maile jako hdtv_fanatic?

słabo się kontrolujesz:

Hdtv_Fanatic > aaaaaaaaaaaa 2010-03-14 13:35:07 odpowiedz | oznacz jako przeczytane

do archiwum | skasuj

Hdtv_Fanatic > aaaaaaaaaaaaa 2010-03-14 13:35:01 odpowiedz | oznacz jako przeczytane

do archiwum | skasuj

Hdtv_Fanatic > aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 2010-03-14 13:34:55 odpowiedz | oznacz jako przeczytane

do archiwum | skasuj

Hdtv_Fanatic > aaaaaaa 2010-03-14 13:34:50 odpowiedz | oznacz jako przeczytane

do archiwum | skasuj

Hdtv_Fanatic > aaaaaaaaaaaaa 2010-03-14 13:34:45 odpowiedz | oznacz jako przeczytane

do archiwum | skasuj

Hdtv_Fanatic > aaaaaaaaaaaaa 2010-03-14 13:34:40 odpowiedz | oznacz jako przeczytane

do archiwum | skasuj

Hdtv_Fanatic > aaaaaaaaaaaaa 2010-03-14 13:34:40 odpowiedz | oznacz jako przeczytane

do archiwum | skasuj

Hdtv_Fanatic > aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 2010-03-14 13:34:34 odpowiedz | oznacz jako przeczytane

do archiwum | skasuj

Hdtv_Fanatic > aaaaaaaaaaa 2010-03-14 13:34:29 odpowiedz | oznacz jako przeczytane

do archiwum | skasuj

Hdtv_Fanatic > aaaaaaaaaaaa 2010-03-14 13:34:24 odpowiedz | oznacz jako przeczytane

do archiwum | skasuj

Hdtv_Fanatic > aaaaaaaaaa 2010-03-14 13:34:19 odpowiedz | oznacz jako przeczytane

do archiwum | skasuj

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.