Skocz do zawartości
IGNORED

Jak długo sprzęt (kolumny przede wszystkim ) przystosowują się to temperatury ....

Mrpawlo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam drobne pytanko. Sporo jeżdze ze swoim sprzetem i jak wiadomo na dworzej jest zimno,także w momencie kiedy wprowadzam wyziębiony sprzęt normalne iż nie powinienem od razu jego włączać bo .... (wiadomo).... tylko pytanie,ile wystarczy odczekac aby nie było zagrożenia np skraplaniem się wody co mogłby uszkodzić np.kolumny.

Dzieki za pomoc Chłopaki.

Pozdrawiam

Rozumiem ale ciązko mi jest się dopasowac skoro nie mam żadnego odniesienia także moja samoocena może byc błędna. Zakładajmy iż różnica temperatur taka jak w chwili obecnej czyli w dzień około 7 stopni natomiast wewnątrz budynku około 18-20 stopni. Po jakim czasie można spokojnie podłączyc sprzęt i zacząc grac??

Dzięki

za dawnych czasów jak kupowałem C64 to w baltonie trzeba było kwit podpisać,

że 24 godziny się nie włączy sprzęta od wniesienia do domu

a rozładowywali z tira, który jechał z wybrzeża 400 km w mrozach 25 st.

teraz laptop wnoszę z podwórka w każde mrozy i nic się nie dzieje

ale oczywiście mam go w torbie della - tam sa pianki i różne inne bajery, więc nie marźnie

w takich temperaturach jak piszesz to wg mnie zagrożenie żadne

ale jak się boisz, pół godziny - godzina na pewno wystarczy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.