Skocz do zawartości
IGNORED

siwz na zakup sprzętu audio

dik

Rekomendowane odpowiedzi

siwz - czyli specyfikacja istotnych warunków zamówienia; kto miał do czynienia z prawem zamówień publicznych czy to jako zamawiający czy dostawca to wie co to znaczy; trzeba opisać przedmiot zamówienia z zachowaniem konkurencyjności.

Kupić chcę zestaw top hi-fi składający się z gramofonu, CD, wzmacniacza, kolumn, kabli, stolika - stereo oczywiście. Kasy nie ma za dużo, zależy na ile się władza zgodzi, sądzę, że do 20 tys. PLN nie więcej. Będzie to grało w pomieszczeniu ok. 60m2 (10x6), baza kolumn ok 4m, raczej słabym akustycznie, dość wysokim 3,4m, na podłodze parkiet i może wykładzina lub kawałek dywanu, mogę ewentualnie kupić w tym zamówieniu też ustroje wygłuszające.

Muszę robić zamówienie w postępowaniu konkurencyjnym bo zakupy z tej branży będą większe (nagłośnienie kina i estrady,itp) gdzie w sumie wartość dostaw przekroczy 14 tys. Euro. Problemem jest opis sprzętów, bo dane fabryczne są nie zawsze prawdziwe, niekiedy mało jest ich a chciałbym w przetargu kupić to co chcę. Taki gramofon: który producent podaje dane techniczne? Jak opisać kable?

Ale do rzeczy, macie może pomysły na taki zestaw. Nie bez znaczenia jest wygląd całego sprzętu - raczej z lat 70-80 tych. W pomieszczeniu będą eksponaty związane z czarną płytą, patefony, stare gramofony itp i kolekcja czarnych płyt.

Największy problem mam z wyborem niedrogiego gramofonu i wzmaka z dobrym wejściem phono - proszę o propozycje.

https://www.audiostereo.pl/topic/64069-siwz-na-zakup-sprz%C4%99tu-audio/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.