Skocz do zawartości
IGNORED

Philips DVD963 SA gdzie najtaniej?

TOMDVD

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Jeśli wiecie gdzie najtaniej w tej chwili można kupić ten odtwarzacz to b. proszę o sygnał. Doszedłem do wniosku że w cenie kilkunastu setek to wciąż jeden z najlepszych na rynku odtwarzaczy. No nie czyta JPG, ale to bajka, od tego jest komp. Pozdr, Tomek

https://www.audiostereo.pl/topic/6441-philips-dvd963-sa-gdzie-najtaniej/

Hej. Kupiłem 963SA w internetowym sklepie Philips Plaza ponad miesiąc temu - za 1649 zł. Być może od importerów można taniej, ale chciałem mieć z gwarancją itp - polecam. Oto adres sklepu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) A sam odtwarzacz jest rewelacyjny, cały czas zadziwia mnie zarówno jakością obrazu, jak i dźwięku, pozdrawiam i życzę udanego zakupu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.