Skocz do zawartości
IGNORED

Potrzebna pomoc w zbudowaniu

Axl2000

Rekomendowane odpowiedzi

Po maturze bede miał duze przemeblowanie pokoju + zakup mini kina domowego...

Aktualnie posiadam DVD Yamaha S530 (wiem wiem, 540 o niebo leprze ale juz mam iz mienial niebede)

Chce kupic 28" lub 32" TV 16:9 lub 29" 4:3(do 3000zl wiem ze nic dobrego nie dostane ale doradzcie cos najleprzego w ten cenie nie musi byc plaski jak plaszczka :))

Do tego amplituner, mysle o 440 Yamahy (cholera musi byc kolor tytanowy :( ) (znacie jakies tanie sklepy chocby wysylkowe z takim sprzetem, bo 1200zl na allegro to duzo, widzialem w media za 1050 ale juz niema :( )

No i na koniec głośniki, niechce nic specjalnego, cos co da mi dźwiek dookulny za naprawde male pieniadze i nie oczekuje niczego nadzwyczajnego...

Bardzo prosze o jakies porady gdyz niemoge sie zdecydowac :) A niejestem audiofilem ani innym "kims" :)

Poprostu chce zestaw na ktorym bede mogl sie cieszyc namiastka kina po przesiadce z DVD z komputera...i głośników za 150zl 5.1 :)

https://www.audiostereo.pl/topic/6647-potrzebna-pomoc-w-zbudowaniu/

to chyba ta promocja co była we wszystkich MM,np w Łodzi było wyjątkowo gorąco i rozpętała się mała wojna o sprzęt nie wiem jak w Warszawie ale też napewno był tłok :) i jakies ampli tez latały nad głowami:)) to tak na wstepie a wracając do tematu to ampli bedzie ok do tego pokoju jeśli chodzi o moc,telewizor hymmm.... dokładnie Ci nie powiem jak będzie dobry w tej cenie,sony moze być za drogi,panas robi niezłe TV i można by coś kupic za te pieniądze,i jeszcze Thomson jest super w stosunku cena/jakość więc rozglądał bym się za Thomsonem lub panasem,soniak ma super tv ale ceny ma niepowazne,więc thomsonik albo panasik,a co do modeli to może ktoś inny Ci doradzi,jeśli chodzi o głosniki to jest bardzo wazne ile na nie chcesz przeznaczyć pieniędzy.POZDRO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.