Skocz do zawartości
IGNORED

A moze by tak w Gdyni

Harvi

Rekomendowane odpowiedzi

>Milo będzie Cie poznać osobiście - zapraszamy.

Co do gumek - cóż, właśnie 20 minut temu moja Yamaha zmieniła właściciela i przez jakiś czas nie będę mógł usłyszeć niczego - do czasu kiedy kupię coś nowego.

jako, że została niecała doba do spotkania, proponuję, aby netboy - jako, że funkcjonujesz jako pośrednik Harviego, jego prawa ręka ;-) zrób ostateczne podsumowanie:

-sprzętu

-kolumn

-ludzi

-kabli

-i innych rzeczy

becnych na spotkaniu.

Pozdrawiam

no to mi wychodzi tak :)

kto - sprzet

harvi - no to juz wiadomo a i tak nic sie nie zmieni i bedzie co jest

zolty 2os. - chyba jakis cd i moze phoebe ale w zwiazku z tym ze jest duzo kolumn to nie wiem :)

baltlab 2 os. - wzmaczek-smaczek

amplifikator 2 os. - wzmaczek-smaczek + 2 pary kolumienek

beszti - wzmacniacz primare

pitdog - rotel rcd 1070 tuning od olesia

piotreq - i po kolei : s60,s100, boxer(art),Pacific 110,Visaton Couplet a ze to kolumny to chyba wszyscy wiedza :)

andrea29 - ze wzgledu na przetarcie szlaku olsztyn-gdynia koleja wezmie tylko kabelki i "pare" cd

no i moja skromna osoba wezme troche kabli i dvd sonego tak jako przeciw wage do hi-fi

wychodzi jak by nie liczyc 12 os i "tona" sprzetu ale damy rade "twardym trzeba byc a nie mientkim"

pozdrawiam michal

Netboy: policz jedną osobę mniej: jedna z osób które przypuszczalnie będą ze mną to człowiek z Baltlabem, aczkolwiek nie konstruktor. CDka żadnego nie będę miał, bo kilka dni temu mój piec gazowy usiłował przerobić dom na komorę gazową - w związku z czym kaucja została wymieniona przedwczoraj na nowy piec :((.

Taa, twardym, jak Roman Bratny, hihi

A przyjadę prywatnym autem i ze względu na wcześniejszy, umówiony odsłuch lampy pana A.R. zabieram moje Tabletki. Jak będziecie chcieli- możemy je podłączyć, jakby nie było czegoś lepszego ;-)) (I tak je muszę zabrać, bo potrzebne mi będą do obadania Chopina czy innego geniusza... ;-)) Wiem, że powinno to być coś wysokoskutecznego, ale mam, co mam.

W Trójmieście powinienem być ok. 13:00. Hej !

>Jeszcze mamy - przynajmniej w mojej dzielnicy, która do zacisznych nie należy. Nie wiem tylko jak andrea29 dojedzie z najbardziej poszkodowanego rejonu, że o Harvim, który jedzie z Italii nie wspomnę.

Panowie troche mnie nie bylo a wy juz sztorm wymyslacie. Wlasnie wrocilem do domku i prad jest. do zoboaczenia wieczorkiem. a tereaz ide sie przespac bo dluga noc przed nami i moze jeszcze poniedzialek:)

Rozmawiałem po raz kolejny z 'Amplifikatorem" i "Baltlabem" - potwierdziłem, że spotkanie się odbędzie, a Oni potwierdzili, że przybędą. Chwała Im i dzięki za to. :)

Pozostaje się tylko spotkać.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.