Skocz do zawartości
IGNORED

A moze by tak w Gdyni

Harvi

Rekomendowane odpowiedzi

Też próbowałem być w Salonie Audio HiFi, skończyło się na telefonie. Cóż firma działa i zajmuje się sprowadzaniem sprzętu na zamówienie, na tzw. stanie nic nie mają, bo "ludzie nie kupują, a w sprzęt to trzeba dużo kasy utopić". Z rozmowy wynikało, że pomieszczenie gdzie mieścił się ongiś salon, służy teraz jako schowek i wymagałby wysprzątania przed spotkaniem. Na razie odpowiedź nie brzmiała ani na tak, ani na nie - umówiony jestem na osobistą wizytę w nadchodzącym tygodniu. Wiadomo - z braku sprzętu, goście skazani byliby na przyniesienie/przywiezienie własnego.

Mając na uwadze powyższe i brak zachwytu w głosie właściciela Salonu Audio HiFi, propozycja Hotelu Nadmorskiego wygląda baaardzo zachęcająco.

Co do pizzy - Gdynianka naprawdę zacna, acz ciasno i swego czasu obsługa pozostawiała co nieco do życzenia (pizza mogła być ALBO pokrojona ALBO w kartoniku na wynos, absolutnie nie dawało się nakłonić pani za ladą do ustępstw). Z dań na telefon niezla jest Tino Pizza (na Legionów i na Karwinach) - a przy tym tania.

moge w przyszlym tygodniu pogadac z Sampławskim ale czy zostaje data 21.03.2004 i w jakich godzinach oraz choc w przyblizeniu ile osob a moze da jakis upuscik na zarelko :)

aha ale nic nie obiecuje wiec szukajcie dalej :)

pozdrawiam michal

gg7700644

[email protected]

Zolty się pisze na Nadmorski, pasuje każda data przed 26 marca.

Dzwoniłem do Baltlab'a - wiadomości są niezłe, są chętni na takie spotkanie i byłaby to okazja do (prawie) premiery Baltlaba po face liftingu. (Front gałeczki itp). Co prawda na razie czekają na płyty czołowe do swoich wzmacniaczy, ale wygląda na to, że do 21.03.04 powinni je dostać.

Pana Tomasza Burskiego (Amplifikator) nie zastałem, ale będę próbował po 20.30 - w nocy wpiszę co się udało ustalić.

Panie i panowie, czas na decyzję, ustalenie daty i zorganizowanie miejsca (no to może ten Nadmorski - w końcu premiera nowej skóry Baltlaba?). Po prostu wolałbym mieć jakieś konkrety w rozmowach z szanownymi producentami.

Nie dzwonilem do QBA'y - odłożę to na później.

To znowu ja - a gdyby tak spróbować pogadać z ludzmi z salonu Top HiFi w Sopocie? Miejsce mniej więcej po środku Dużego Trójmiasta, mają sprzęt na miejscu i przyzwoite pomieszczenie do odsłuchów. Nie wiem tylko czy byliby chętni, no i wtedy to nie mogłoby być w niedzielę.

Mam nadzieję, że uda mi się namówić Amplifikatora i ew. Qbę. O! Jest jeszcze CSR - to mógłby być hit sezonu gdyby udało się ich wszystkich zebrać w jednym miejscu.

Co do Nadmorskiego - racja, z Top HiFi spróbuję porozmawiać jutro.

Może się tam spotkamy koło 12-tej?

>netboy: a co to i gdzie to ten sir?

studio hi-fi sir lezy kawalek dalej od top hi-fi w strone gdanska a dokladniej na skrzyzowaniu z czyzewskiego ale po tej samej stronie co top facet ma tam avance, spendory, azura ,parasounda, lina genki, rotela ra02, chyba creeka i moze cos jescze ale moje oczy nie widzialy i pomiesczenie odsluchowe no i jest calkiem mily

pozdrawiam michal

>PiotreQ:

Ostatnia (i jedyna) propzycja to 21 marca (niedziela), o ile TopHiFi na to pójdzie. Jeżeli nie podejdzie im święty dzień tygodnia to spróbujemy zaklepać następny piątek lub sobotę (26/27 marca), raczej z akcentem na piątek, bo w sobotę wylatuję do pracy.

Ewentualnie 13tego w sobotę (niezła data) - niestety bez Harviego, który chyba będzie uwiązany wtedy do desek w Alpach.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.