Skocz do zawartości
IGNORED

A moze by tak w Gdyni

Harvi

Rekomendowane odpowiedzi

postaram sie wziasc jakis aparat, cyfrowy lub nie, co do fotek premierowych urzadzen to oczywiscie zapytamy, czy jest gotowosc producantow na ich pokazanie na sieci. sam jestem bardzo ciekawy, jak bardzo design nowego Baltlaba bedzie sie roznil od poprzedniego. czy to jakas drobna kosmetyka, czy zupelne nowum.

Producenci chyba nie powinni miec zastrzezen. W koncu takie zdjecia ze spotkania z ich nowym produktem to niezla darmowa reklama. Moze posypia sie zamowienia..:)

Jestem ciekaw jak prezentuje sie nowy Baltlab.

siedziby z salonem odsłuchowym nie posiadamy, posiadamy 2 zakłady gdzie wytwarzane są nasze kolumny. A w zakładzie raczej posłuchać się nie da :-).

Co do sprzetu - prowadzimy tylko sprzedaż wysyłkową.

nie, jezeli któryś z klientów, wyrazi zgodę na zakup, przywozimy sprzęt do niego do domu i tam organizujemy odsłuch. Naszym zganiem jest to najlepsze rozwiązanie, ponieważ klient moze sprawdzić co dany model potrafi na jego sprzecie audio, a nie na jakimś innym.

no to juz brzmi ok tylko co oznacza "zgoda na zakup" bo jezeli jest to zobowiazanie bezwarunkowe to zle bo jest przeciez mozliwosc ze wasze kolumny wcale nie musza sie takiemu potencjalnemu klientowi spodobac

I to jest właściwe podejście - odsłuchy organizowane u klienta, tylko jest jedno ale...

Napisałeś, że organizujecie je kiedy klient zdecyduje się na zakup - czyli decyzja co do marki nadal podejmowana jest w ciemno, a po domowym odsłuchu można ewentualnie wybrać inny model? Jak to wygląda, kiedy klient po odsłuchu stwierdzi, że kolumny mu nie leżą? Przepada zaliczka, mówicie mu co myślicie o zawracaniu... ;)

nie, nic nie przepada :)

jeżeli jeden model mu sie nie spodoba i zrezygnuje, umawiamy się na następne spotkanie i przywozimy modele, które go interesują, jeżeli któryś z nich przypadnie mu do gustu, zawierana jest transakcja.

Znam kilka salonów gdzie można pożyczyć kolumny (i nie tylko) do domu na odsłuch. Odsłuch w sklepie pozwala dokonać wstępnej selekcji, a w domciu to już drugi etap eliminacji ;)).

Szczerze pisząc to rozwiązanie wydaje mi się lepsze od Twojego. A gdybym chciał sprawdzić kilka modeli kolumn - podstawkowe, podłogowe (mój przypadek), to przywieziecie wszystkie modele w danym przedziale cenowym, lub o określonych parametrach?

no dobra fajnie tylko:

co jak zaden mu sie nie spodoba?

i po co zaliczka jezeli to wy przywozicie kolumny do klienta czyzby wlasnie na wypadek jak mu sie nic nie spodoba bo nie mozna zakladac ze kazdemu z waszej oferty cos tam przypadnie do gustu, prawda?

PiotreQ: to nie jest takie sobie przyp.. się, idea odsłuchów w domu bardzo mi się podoba. Rozumiem, że od startu wygląda to tak:

-zgłaszam się do Ciebie/firmy i wstępnie przedstawiacie mi ofertę, na podstawie mojego opisu sprzętu, pomieszczenia, wymagań

- wybieram sobie, powiedzmy, dwie pary kolumn do odsłuchu i umawiamy się na odsłuchy u mnie w domu.

- odsłuchuję i jeśli któreś kolumny spodobają mi się to zostaja u mnie, lub robicie mi takie na zamówienie.

A jeśli się nie spodobają.....?

teraz to mamy zabawną sytuację (no może nie dla klientów): aktulanie klienci bazuja jedynie, na opiniach, kolegów lub znajomych którzy zakupili, u nas taki czy inny model.

Jest to dość niedorzeczna sytuacja, jednak próbujemy to jak najszybciej zmienić (przeszkandza nam narazie brak hostingu)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.