Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki polecacie dobry jakościowo sopran?

Dreamer_1

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety dysponuje ograniczonym budzetemi dlatego potrzebuje typy dobrych,przyzwoicie grających i tanich głośników których cena za sztukę wynosi około 150 zł.

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

TeQuila >

Znalazłem je tutaj

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie wiem czy dobrze czytałem ale nie są to głośniki z serii gold tak jak pisze Allegrowicz ale zgodnie z tym co widziałem na tej stronce jest z serii Studio:)

Ktoś już słuchał tych głośników?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

Chwilowo zaraziłem się tym Monitor Audio:) Wydaje mi się,że lepiej wypadnie od Audaxa.

Jeśli sie wolno wtrącić to ja byłem szczęsliwym posiadaczem tychze Monitor Audio z serii PMC i musze przyznac ze oprocz srednicy i przestrzeni nic tak specjalnie mnie nie pobudzalo w czasie ich sluchania. Tak wiec raczej bym nie polecal wysokotonowek i sadze ze jednak Audax bedzie zdecydowanie lepszy :)

Pragnę jeszcze dodać że chcąc mieć w domciu prawdziwą muzyke przez duże P z dużą dynamiką to raczej sopranówki Monitora mu raczej tego nie zapewnią. Są zbyt ugładzone a na zwrotnicy towarzyszył im tylko kondesator wiec dynamika powinna być ...jednakże jako by jej nie było. Widać sam głośnik jej nie posiada :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.