Skocz do zawartości
IGNORED

yamaha rx-V567 czy 367

tryout

Rekomendowane odpowiedzi

witam

przeglądałem forum (w sumie to dziesiątki) i przeczesywałem posty o pokrewnej tematyce do mojej. Chciałem ampli ONKYO TX-SR307B, ale wybito mi go z głowy. Następnie denon - tez zrezygnowałem. Ostatecznie wybór padł na yamaha RX-V1800, lecz jest za drogi. Prosze o poradę: które urządzenie wybrać YAMAHA RX-V567 czy 367.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

367 jest tańszy o prawie 50% w stosunku do 567. Nie jestem audiofilem i słuch pewnie mam już zrąbany, ale chcę mieć namiastkę KD. Od czasu do czasu jakiś film bym sobie chciał zobaczyć i na pewno PS3/Ps2 podpiąć.

Zakupiłem na allegro głośniki Jamo A310 z aktywnym subwooferem - a propos jakie kable nabyć(mam na myśli markę, żeby ostatnie dziadostwo to nie było i ekonomicznie)?

pozdrawiam

pb

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/72038-yamaha-rx-v567-czy-367/

Akurat te dwa modele poza kilkoma szczegółami i ciut większą mocą tego pierwszego niewiele się różnią. Dopiero model z 7 na początku wnosi jakieś konkretniejsze zmiany i lepszą jakość dźwięku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.