Skocz do zawartości
IGNORED

Ile Krzyczeć Za Ten Zestaw?

Axl2000

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

szykuje się do sprzedania tego, aukcja wystawiona i szybko zakończona bo może bardziej będzie mi się opłacało to rozkompletować, oczywiście opis bardzo reklamuje sprzęt, Wy audiofile zjechalibyście go od góry do dołu pewnie, ale dla człowieka któremu słoń na ucho nadepnął jest to świetny zestaw. Wg Was ile powinienem za to krzyczeć? Cały zestaw bez odtwarzacza BD co jest na pierwszym foto?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/72213-ile-krzycze%C4%87-za-ten-zestaw/

Nie chce cie obrazić ,ale ciężko będzie jak diabli ze sprzedażą tego kompletu.Lepiej sprzedawaj to wszystko osobno.Według mnie amplituner to około 250 pln,kolumny po 100 pln za pare ,central 70 i sub 200-250.Całośc cos koło 800 pln,W komplecie tyle nie wezmiesz.Pozdrawiam.

Witam

myślę, że w zestawie bedzie Ci cieżko sprzedac ze względu na droga wysyłkę i bezpieczeństwo(brak oryginalnych opakowań), ale Warszawa jest wielkim miastem, więc nadzieja spora

Moim zadaniem cięzko jest wyczuć, co lepsze, czy sprzedać jako całość, czy pojedyńczo.

Może zadarzyć sie ktoś kto zechce cały zestaw, bo nie ma jeszcze nic i to byłoby super dla niego(wiesz magnat i sony:D dla początkujących to może być dobra przynęta)

ale są tacy, co chca kupic np sam ampli, bo akurat tego im brakuje.

Sam musisz zdecydować, co Ci się bardziej opłaca.

Jeśli rozdzielać zestaw, to na amplituner i resztę, inaczej może być cięzko, bo sprzedasz jedno, a z drugim zostaniesz.

W takiej kwocie na pewno nie rozdzielaj frontów z centerem, bo gdy on zostanie będzie dość cięzko go sprzedać(ja tak miałem)

co do wyceny, to zrób tak, jak ja zawsze robię jak najlepszą dla Ciebie, a gdy nie będzie wielu obserwujących i wyświetlej, to stopniowo zjeżdzaj z ceną do tąd kiedy jeszcze będzie dla Ciebie korzystna

jakbym kupował to mógłbym dać tak:

za fronty 200zł

centera 120zł

surroundy 30zł

suba 220zł

ampli 300zł

kable 20zł

czyli razem 890zł

Atutem jest bardzo dobry stan wizualny i to że piszesz szczerze, choć nie koniecznie trzeba było pisać o imprezach, bo kupujący wolałby tego nie wiedzieć

Gdybym nie miał nic i szukałbym gotowego zestawu, nie słuchając i nie znajać cen tego sprzętu to z moją porywczością dałbym Ci 1000+1100zł i byłbym zadowolony, że mam tak tanio taki sprzęt.

Spróbuj może ktoś sie trafi nawet w takiej cenie

Nawiasem mówiąc gdybym miał wybierać między gotowymi plasitykowymi zestawami Harmana, Cantona, czy Tannoya wolałbym Twoj zestaw-lepszy i tanszy

pozdrawiam

PS jesli o wysylke chodzi to polecam firme DWIE PACZKI

Dziękuję za rzeczową odpowiedź. Przestudiowałem ceny sprzętu na allegro i rozkompletowałem. Osobno ampli, osobno BD i później jak to się sprzeda to wystawię głośniki, tak będzie chyba najlepiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.