Skocz do zawartości
IGNORED

Czy Yamaha RX-V465 do MAGNAT QUANTUM 557 pok.22m'2 to dobry wybór.

UseriX

Rekomendowane odpowiedzi

Czy Yamaha RX-V465 / RX-V467 1060zł / 1190zł róznica miedzy nimi 467- przystosowany do kina 3D.

czy Yamaha wykorzysta ładnie głośniki MAGNAT QUANTUM 557

dwie sztuki moge kupić nowe za 1490zł maja one moc: (RMS) 180W (maks.) 340W

Nie wiem jak to będzie grać w pokoju wysokim na 260cm i 22m"2 czy mi sie to spodoba i zrobi na mnie wystarczające wrażenie?

W muzyce cenie przestrzeń chciałbym sie poczóć jak na koncercie z nuasami akustyki o aksamitne brzmącym wokalu bez brzebarwień i wyraznych tonów.

Lubie bas ale nie dudnienie dominujące pod wysokim cisnieniem rozrywające Głowe .

Wole go czuć jaby spod ziemi w sroku a nie słyszec w cudzysłowiu oczywiscie .

Czy ten zestaw mi to zapewni?

Dodam ze jestem laikiem zupełnie sie nie znam !!!

Słucham muzy z Creative SB X-Fi XtremeMusic SŁUCHAWKI SENNHEISER HD 555- NAWET jakos to brzmi ale Głosniki 5.1 Creative za niecałe 400zł 5.1 do muzyki juz mnie w.!#*^& strasznie dlatego potrzebuje czegoś "mocnego" ładnej barwie Głownie do muzyki 70% kino czasem ale tez wazne.

Prosze o pomoć w wyboże mam cos około 2700zł na Ampli i na poczatek 2 fronty potem sobie dokupie reszte z góry dziękuje za kazdą rade i pozdrawiam.

Opublikowano · Ukryte przez Yamnick, 29 Października 2010 - co to jest, gorzkie zale ?
Ukryte przez Yamnick, 29 Października 2010 - co to jest, gorzkie zale ?

A tak w nawiasie to bardzo fajne forum tu macie szkoda czasu tylko!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.