Skocz do zawartości
IGNORED

Warto inwestowac w kabel ?

kek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Kilka dni temu podłączyłem wzmacniacz zintergowany stereo pod pre out mojego amplitunera. Integra napędza teraz 2 fronty a pozostałe głośniki zasilane są przez AV.

Zastanawiam się czy powinienem wymienic kabel łączący Amplituner z intergą na interkonekt wyższej jakości (CHORD CRIMSON PHONO)

na dzień dzisiejszy używam super taniego kabelka, który dostałem przy kupnie odtwarzacza cd.

Czy wymiana taniego kabla na chorda wpłynie na jakośc brzmienia frontów podczasz ogłądania filmów? czy może taki zabieg nie mam sensu ?

Z góry dziękuje za pomoc!

https://www.audiostereo.pl/topic/73071-warto-inwestowac-w-kabel/

Warto zainwestować w dobry kabel tzn. Jakiś w miarę dobry przewód i wtyki dobrze lutowane aby się raz dwa nie rozleciał podczas wkładania i wyciągania go z gniazda. Natomiast możesz spokojnie sobie odpuścić temat super markowych kabli - szczególnie w kinie domowym :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.