Skocz do zawartości
IGNORED

HK3490 - czas na zmianę kolumn

bastaz

Rekomendowane odpowiedzi

Na wstępie to chciałbym wszystkich powitac - bry ;)

Jestem posiadaczem amplitunera stereo HK 3490 i kolumn Dali blue 6006 (kupilem je bo podobal mi sie dzwiek 2002, ale po zmianie miejsca zamieszkania zrobily sie troche za małe to postanowilem kupic cos co bedzie podobnie gralo). Ogólnie jest tylko ok i mam taki trochę niedosyt... poza tym żona mi narzeka, ze kolumny (czarne) nie pasują do podłogi (dąb), więc jest zgoda na zmiane ;)

Jeszcze nic nie sluchalem wiec proszę o jakies sugestie. Budzet to hmm... 2-3tys, moze 4 ale niechętnie.

Salon ma ok 45m2 (schemat na obrazku - to pionowe to sciana dzialowa, te nieopisane kwadraty to kolumny)

qog9xj.jpg

Preferencje odnośnie muzyki?

Niesklasyfikowane - czyli prawie wszystko.

Preferencje dźwiękowe?

Lubię szybki basik, który jak potrzeba potrafi nisko zejść (w Dali troche buczy :\)

Co moglibyście mi polecic co by dobrze zagrało z tym HK?

Troche po glowie mi chodza ESA XT3...

https://www.audiostereo.pl/topic/73300-hk3490-czas-na-zmian%C4%99-kolumn/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.