Skocz do zawartości
IGNORED

Zastępstwo Koss Porta Pro

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

Wiec mam juz PX-100 II i ta nowsza wersja niestety nie ma juz tego pudeleczka (pewnie oszczednosci jak wszedzie )jest tylko taki woreczek na sluchawki ale to malo istotne najwazniejszy jest dzwiek a ten mi sie podoba ;)

Faktycznie basu jest sporo ale mi to nie przeszkadza bo ogolnie dzwiek jest mily dla ucha nie meczy moze nawet troszke taki "lampowy" jak u mnie na stereo ;)

Wokale jak na sluchawki w tej cenie ok wysokie tez nie sa za ostre nawet czasami "blachy" fajnie slychac ;)

Jestem zadowolony z tych sluchaweczek to moje pierwsze sluchawki mobilne i moge sobie tylko wyobrazic jak graja te lepsze modele tej firmy pewnie jest tam juz wszystko podane w super jakosci no ale biorac pod uwage ze te sluchaweczki sa tanie i male + co wazne bardzo wygodne to niczego wiecej do szczescia mi nie potrzeba ;)

HD238 są w porządku. Nie do końca 'mój' dźwięk, ale jest lepiej niż w PXach. Ale czy na tyle, żeby zapłacić dwa (?) razy tyle? Nie wiem. Średnicy może brakować, bas może dominować, przestrzeń może nie powalać,tak samo jak w PX i KPP.

Nie wiem tylko, na ile moja opinia jest miarodajna - w swoich mam zmieniony kabel (conducfil), a 'oryginałów' nie słyszałem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.