Skocz do zawartości
IGNORED

Dr. Böhm P21 cóż to za głośnik?

megabass111

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Posiadam głosnik Dr. Böhm P21. Jest to 2-cewkowy 12-to calowiec. Chcialbym się dowiedziec, gdzie ma on zastosowanie. Estrada, jakies piece do gitar? Czy jest to marka godna uwagi? Prosze o swoje opinie i zdania.

Jezeli zalozylem temat z zlym dziale, to prosilbym o przeniesienie. Pozdrawiam

b1.jpg?w=500&h=375

b2.jpg?w=500&h=375

b4.jpg?w=500&h=375

Jest to bardzo dobry glosnik. Moj kolega znalazl w sieci projekt DIY kolumn opartych o te glosniki. Zrobil je sobie i dzwiek jest porownywalny do B&W 802 tyle, ze ma ladniejsza barwe. Gora byla od SEASa. Jak znajde ten projekt to wkleje tu link. Kolumny warte grzechu.

Dziekuje Wamza odpowiedzi. Nie jestem audiofilem, slucham muzyki w domu z amplitunera Fishera, do ktorego mam podlaczone kolumny Whd, nie mam porownania z innymi cenionymi firmami. Zastanawiam sie, czy komus przydalby się taki glosnik do swojego audio? Przeciez nie zrobie jednej kolumny na tym glosniku.

Jest to bardzo dobry glosnik. Moj kolega znalazl w sieci projekt DIY kolumn opartych o te glosniki. Zrobil je sobie i dzwiek jest porownywalny do B&W 802 tyle, ze ma ladniejsza barwe. Gora byla od SEASa. Jak znajde ten projekt to wkleje tu link. Kolumny warte grzechu.

Projekt poproszę !

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Siltech SQ38-G3 | Nordost Flatline | Tara Labs RSC Air 75 coax | Ecosse Nu Diva

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.