Skocz do zawartości
IGNORED

Kino domowe na Pioneer SC-LX72. Jakie glosniki?

voodooallucard

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

zabieram sie do zlozenia kina domowego do pokoju ok 30 m2. Chcialbym podlaczyc do wzmacniacza PC, 2 konsole, odtwarzacz CD i prawdopodobnie Blu-ray. Slucham roznej muzyki, glownie Hip-Hop. Zalezy mi, zeby na zestawie dalo sie pograc, obejrzec film i zeby dobrze brzmiala muzyka:) Prosze o pomoc w wyborze wzmacniacza i kolumn, a takze jakiekolwiek rady;]

Zastanawialem sie nad wzmacniaczem Pioneer SC-LX72. Czy lepiej dobrac wszystko do tego, czy kupic zestaw? Co myslicie o JBL ES Pack? Widzialem tez fajny zestaw Monitor Audio... Czy moze lepiej kupic cos w stylu Bose Acoustimass, albo Tanoye Arena? Widzialem tez, ze Kef wprowadzil jakies takie male satelity:P

Z gory dziekuje za odpowiedz.

Jeśli masz miejsce to proponuję jednak większe kolumny a niżeli małe często tylko design-erskie kolumienki,Bose gra świetnie ale z elektroniką bose,Ja polecam do Pioneera kolumny b&w z seri 600.Na przodzie wystarczą kolumny podstawkowe.Miałem takie zestawienie i gwaranuję 100% zadowolenia,do tego bdp-lx71 powinien wystarczyć. :)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.