Skocz do zawartości
IGNORED

zestaw Hi-Fi od zera

L3N1N

Rekomendowane odpowiedzi

Zestaw stricte do słuchania muzyki. Mam nadzieję że wystarczą 2 duże głośniki wolnostojące do podłączenia do zestawu.

Mam; komputer bez karty dźwiękowej(więc jej zakup wchodzi w grę), głośniki Modecom MC-2110 oraz panasonic sa-ht80. to by było na tyle.

Jedyną przeszkodą w spełnieniu moich marzeń to 1200złotych, które mam w skarbonce (miało pójść na monitor, ale wole nie spędzać tyle czasu na grach, filmach. Zresztą będzie pod co podłączyć gitarę.)

Zastanawia mnie jaka jest różnica w jakości dźwięku między CD-playerem a odtwarzaniem z HDD.

Po lekturze tekstów w sieci widzę że wszystko sprowadza się do zestawu CD-player>wzmacniacz>głośniki, racja?

Co proponujecie złożyć?

https://www.audiostereo.pl/topic/75777-zestaw-hi-fi-od-zera/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.