Skocz do zawartości
IGNORED

Czy warto?

aames

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

to mój pierwszy post więc witam wszystkich serdecznie. Przede wszystkim chciałem Was zapytać o zdanie na temat zakupu wzmacniacza i cd. Otóż mam możliwość zakupu Marantza Pm66SE, CD48 i do tego kabli QED qunex-2 za około 550zł. Powiem szczerze - w ogóle nie orientuję się ile taki zestaw może być wart(?). Oba klocki są w bardzo dobrym stanie od pierwszego właściciela.

Co do samego sprzętu to wiem, że cd nie jest rewelacyjne, wzmacniacz też średni, ale jako że mój budżet jest na razie ograniczony, a chciałbym wreszcie zacząć czegoś słuchać w trochę lepszej jakości niż do tej pory, bardzo poważnie biorę tą ofertę pod uwagę.

Dodam tylko, że grałoby to z kolumnami mission m33i.

Dzięki i pozdrawiam!

https://www.audiostereo.pl/topic/76228-czy-warto/

Przemyślałem sprawę i odpuściłem sobie powyższy zestaw tak jak radził justas. W międzyczasie za mniej niż połowe tej ceny udało mi się kupić pioneera a400 z kablem shark wire. Do tego dostałem gratisa w postaci niedziałającego odtwarzacza pd-s801:) Czytałem na forum, że nie jest to zły odtwarzacz(szczególnie na początek i przy ograniczonym budżecie), więc może wart jest poświęcenia mu chwili i sprawdzenia co dokładnie nie działa.

W każdym bądź razie dzięki za radę.

https://www.audiostereo.pl/topic/76228-czy-warto/#findComment-2092874

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.